Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Δείτε σε βίντεο την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις λεύκεε της Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκπροσωπήθηκε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου στη Γενική Συνέλευση της Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α. (Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου) που πραγματοποιήθηκε Σάββατο 02/04/2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eνα ακόμη όπλο στην φαρέτρα τους κατά του καρκίνου του στόματος-στοματοφάρυγγα διαθέτουν πλέον οι Ωτορινολαρυγγολόγοι μετά από πολύχρονη επιστημονική μελέτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας ως δράστης - καλλιεργητής και εξετάζεται η συμμετοχή ακόμα δύο ομοεθνών συνεργών του.

Φώτο αρχείου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών πιστοποιημένων προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην 27η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016, που θα πραγματοποιηθεί 16-20 Οκτωβρίου 2016 στο Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte στη Γαλλία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποχρηματοδοτείται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η θεατρική ομάδα του ΕΠΑΛ Πάρου "EPALLYWOOD" σας καλεί να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζεται η πυρκαγιά στην περιοχή του Προδρόμου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αθήνα βρίσκονται οι εκπρόσωποι των θεσμών και σήμερα αναμένεται να αρχίσουν νέο γύρο διαπραγματεύσεων με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα ενεργοποίησε το πλαίσιο της επιστροφής των μεταναστών από το νησί της Λέσβου στην Τουρκία σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της συμφωνίας που επιτεύχθηκε με την ΕΕ και στοχεύει στον τερματισμό της ανεξέλεγκτης ροής προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη. Η ανεξέλεγκτη αυτή ροή τόσο των προσφύγων, όσο και των μεταναστών άρχισε το 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos