Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκδηλώσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θέμα την ιστορική και πολιτισμική σύνδεση των νησιών Πάρου και Χβαρ, με αποκορύφωμα την επίσημη υπογραφή της αδελφοποίησης της Πάρου με το Χβαρ (αρχαία Φάρος).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» η πράξη «Εξοπλισμός Πυροσβεστικού Σώματος για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» με προϋπολογισμό 2,9 εκ. €.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eνημερώνουμε toυς ευσεβείς Χριστιανούς, ότι στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής κατά την περιόδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τελείται προς διευκόλυνση των πιστών, και 2η ακολουθία του ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ κάθε Παρασκευή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, η Τελετή Υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με σκοπό την ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων», με πρωτοβουλία του Δήμου Μαραθώνος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπογράφτηκε χθες από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη η εργολαβική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου "Σήμανση - ασφάλεια οδικού δικτύου των νήσων Ίου, Σικίνου, Φολεγάνδρου, Θηρασιάς και Ανάφης ".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυρικαή 10 Απριλίου και ώρα 10:30, ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός υποδέχεται τον Α.Ο Λάβας Σαντορίνης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΕΜΑ 1ο : Ανακοινώσεις Προέδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μπλόκο» στις επαναπροωθήσεις από την Χίο βάζει η κατάθεση αιτήσεων ασύλου από πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι προσπαθούν να καθυστερήσουν την επιστροφή τους στην Τουρκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακλόνητη φίλη της Ελλάδας θα παραμείνει η Αμερική, δήλωσε ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα στην καθιερωμένη εκδήλωση του Λευκού Οίκου για να τιμηθεί η Ελληνική Ανεξαρτησία με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Πολλοί ομογενείς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ και προσήλθαν στο Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos