Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Πυροβόλησαν ζευγάρι μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

03 Φεβρουαρίου 2017 13:12

Σε σπίτι τετραμελούς οικογένειας Αλβανικής καταγωγής, στο Περιστέρι, στην οδό Ολύμπου 32, εισέβαλαν τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι δράστες, και πυροβόλησαν το ζευγάρι, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τη γυναίκα και να τραυματίσουν σοβαρά τον σύζυγό της.


Ειδικότερα, στις 02:00 τα ξημερώματα, δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στην οικία της οικογένειας και πυροβόλησαν στο κεφάλι τη γυναίκα, 50 ετών, καθώς και τον 53χρονο σύζυγό της. Παράλληλα, τραυμάτισαν με αιχηρό αντικείμενο στο πρόσωπο τον 27χρονο γιο τους, ενώ δεν πείραξαν τη 17χρονη κόρη τους.

[Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Πυροβόλησαν ζευγάρι μπροστά στα μάτια των παιδιών τους [photos]-]

Το ζευγάρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της γυναίκας, ενώ ο άνδρας της νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Στο σημείο βρίσκοται αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη παραβίασης της οικίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos