Μοσκοβισί: Είμαστε κοντά σε συμφωνία - Τσίπρας: Φτάνει πια με τη λιτότητα στην Ελλάδα

15 Φεβρουαρίου 2017 20:15

Είδαμε τα αποτελέσματα της Eurostat και είδαμε ότι η ελληνική οικονομία έχει σημαντική υπεραπόδοση καθώς επιστρέψαμε στην ανάπτυξη. Οι προβλέψεις για το 2017 και 2018 μιλούν για σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης 2,5% και 3%, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια του διαλόγου του με τον Πιέρ Μοσκοβισί στο Μέγαρο Μαξίμου.


Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι αυτά τα αποτελέσματα οφείλονται στις θυσίες του ελληνικού λαού είπε ο κ. Τσίπρας.Όλοι πρέπει να αναγωρίσουν τα νούμερα και να σεβαστούν τις θυσίες του ελληνικού λαού, είπε ο πρωθυπουργός.
Το μήνυμα είναι φτάνει πια με τη λιτότητα στην Ελλάδα, τόνισε ο πρωθυπουργός. Μπορεί να είναι καταστροφική η συζήτηση για δημοσιονομικά μέτρα ακόμη και ενός ευρώ. Μπορούμε να συζητήσουμε για ένα μείγμα πολιτικό, για μεταρρυθμίσεις, αλλά χωρίς μέτρα λιτότητας είπε ο κ. Τσίπρας. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερο φορτίο αλλά μέτρα ανακούφισης, είπε ο πρωθυπουργός. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό, ζωτικής σημασίας να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο λογικής, μια συμμαχία των λογικών, είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Μοσκοβισί: Είμαστε κοντά σε συμφωνία - Τσίπρας: Φτάνει πια με τη λιτότητα στην Ελλάδα -

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos