Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Το μεσημέρι της Τρίτης 22-3-2016, στην Παροικιά, μετά από πρόσκληση των εκπαιδευτικών, μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, μίλησαν στους λιλιπούτειους μαθητές για Πρώτες Βοήθειες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυκνή σκόνη έχει «σκεπάσει» από το πρωί την Πάρο ενώ υπήρχαν διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας όπου η ορατότητα περιοριζόταν στο ελάχιστο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και η Αθλητική Επιτροπή της ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Κωνσταντίνο Νίκα απόφοιτο του ΑΠΘ με ειδικότητα στο Sport Management & Marketing σε θέματα Αθλητικού Τουρισμού για τους προσεχείς έξι μήνες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Κύθνου στοχεύοντας στην ενίσχυση του τομέα της υγείας στην Κύθνο έχει έρθει σε επαφή με φορείς που μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνέχεια των δράσεων προβολής των μονοπατιών του νησιού, ο Δήμος Σίφνου συμμετείχε στην μεγάλη θεματική τουριστική έκθεση Destinations Nature στο Παρίσι. Από τις 17 έως τις 20 Μαρτίου 2016, στο περίπτερο του Δήμου Σίφνου οι Γάλλοι πεζοπόροι ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες πεζοπορίας στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοτ-τα που οδηγούσε 36χρονος, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτ-το, το οποίο επιχείρησε να κάνει αναστροφή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτ-τας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

30 χρόνια Θεατρική Ομάδα Νάουσας: η πορεία συνεχίζεται

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το μεσημέρι της Τρίτης 22-3-2016,  στην Παροικιά, μετά από πρόσκληση των εκπαιδευτικών, μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, μίλησαν στους λιλιπούτειους μαθητές για Πρώτες Βοήθειες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου ενημερώνει τα μέλη του ότι με τον χορό που πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2015 προς ενίσχυση της Ομάδας Διάσωσης Κυκλάδων για την κάλυψη αναγκών της συγκεντρώθηκε και διατέθηκε ποσό ύψους 1500 €.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos