Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Την μάστιγα των ψεύτικων προφίλ θέλει να πολεμήσει το Facebook προσφέροντας μια ειδική υπηρεσία η οποία σε προειδοποιεί ότι κάποιος έχει ή προσπαθεί να φτιάξει προφίλ με το όνομά σου.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Την ανάγκη συσπείρωσης των στελεχών και των οπαδών της ΝΔ, επεσήμανε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πάρο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΠΑΡΟΥ στον Αρχίλοχο με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις στη χώρα», τονίζοντας ότι η κρίσιμη πολιτική κατάσταση που διέρχεται η χώρα, δεν επιτρέπει τον κατακερματισμό της μεγάλης, ιστορικής παράταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψήφισμα για την άμεση επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά όπου καταργήθηκαν και για την μη επέκταση της κατάργησής τους και στα υπόλοιπα νησιά, από τις 30 Ιουνίου 2016, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν δραστηριοποιείστε στον τομέα των τροφίμων – ποτών & της εστίασης τότε η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι σίγουρα θετική και οι B2B συναντήσεις της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» είναι κάτι που σας αφορά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δράστες παραβίασαν επιχείρηση και αφαίρεσαν χρήματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου θα συμμετάσχει στην εκδήλωση με τίτλο: "Islands FAROS & PAROS - Millennial Mediterranean Connections", η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 2400 χρόνων από την ίδρυση της Φάρου, αποικίας της Πάρου στην Κροατία και θα λάβει χώρα στην αίθουσα Yehudi Menuhin του Ευρωκοινοβουλίου στις 4 Απριλίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζητείται σήμερα 28/03 στη Νάξο στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η έγκριση 1ης τροποποίησης της από 24.06.2015 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου για το έργο «Μελέτη, κατασκευή και Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας
Υδατοδρομίου στην Πάρο».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 17 Απριλίου όλη η Ελλάδα θα κινείται σε ρυθμούς εθελοντισμού! Για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα, εθελοντές συμμετέχουν στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Let’s do it Greece. Η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού» θα πραγματοποιηθεί από 11/4 – 15/4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos