Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Στην Εισαγγελία Σύρου θα οδηγηθεί και πάλι αύριο το πρωί ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 15χρονης στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει πλέον η χρήση κοινωνικών δικτύων παιδιών και εφήβων στο διαδίκτυο, καθώς από την κούνια τους τα ελληνόπουλα κάνουν χρήση των social media.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-03-2015 το πρωί συνελήφθη, στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 38χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσείς είστε έτοιμοι για το μοναδικότερο ταξίδι που κάνατε ποτέ στην Ελλάδα;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σίφνου, αφού συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα, Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, ύστερα από την υπ’ αρ. πρωτ. 718/7.3.2016 πρόσκληση του Προέδρου του, που εστάλη λόγω της θλιβερής είδησης του θανάτου του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΤΣΗ, του Ακαδημαϊκού και κορυφαίου ζωγράφου που υπηρέτησε την ελληνική τέχνη και τον ελληνικό πολιτισμό, που με τα χρώματα της παλέτας του μάγευε τα μάτια και φώτιζε την ψυχή μας, που ανακάλυψε τη Σίφνο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Μήλο και την Κίμωλο επισκέφθηκε ο Νίκος Συρμαλένιος από τις 4 έως τις 6/3.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη επισκέφτηκε σήμερα το πρωί στο γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσαρδινάκης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αστυνόμο Β΄ Πέτρο Βασιλάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο των δραστηριότητων για την ανακήρυξη του 2016 ως έτους ανακύκλωσης για το Δήμο Πάρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί θεατρική παράσταση, στην αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος "Φίλων Στήριξης" του Κέντρου Υγείας Πάρου- Αντιπάρου σας καλεί τη Κυριακή 2Ο Μαρτίου 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο υποδέχτηκαν το Blue Star Paros διοργανωτές και εκπρόσωποι των Καρναβαλικών ομάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos