Ιανουάριος 2017 - Psts.gr

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου καλεί τους Δήμους Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και τις υπηρεσίες της ΠΝΑΙ, να υποβάλουν προτάσεις για ένταξη και χρηματοδότηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 30-01-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, -7- ημεδαποί ηλικίας 20 έως 49 ετών και 53χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 30-01-2017 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 67χρονος ημεδαπός γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mια ακόμη «καινοτόμα ιδέα» του υπουργείου και του Ι.Ε.Π. που καλούνται να υλοποιήσουν υποχρεωτικά τα Γυμνάσια της χώρας είναι ο θεσμός της θεματικής εβδομάδας! Με την εγκύκλιο 23/12/2016 και τη ένδειξη εξαιρετικά επείγον το υπουργείο ζητά από τους συλλόγους διδασκόντων χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνον ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για την ένοπλη επίθεση σε τέμενος στο Κεμπέκ στη διάρκεια της απογευματινής προσευχής την Κυριακή θεωρείται ύποπτος, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία τη Δευτέρα, διευκρινίζοντας ότι το δεύτερο άτομο που προσάχθηκε ήταν μάρτυρας στο συμβάν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον αέρα του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019 και με μια εντυπωσιακή γκάμα παραδοσιακών νησιώτικων προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, την μεγάλη έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως και τις 30 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η υλοποίηση του τριετούς πλάνου δράσεων, στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η καρδιά της Παριανής Αποκριάς αρχίζει να χτυπά στη Νάουσα. Το Τριώδιο ανοίγει με μια μεγάλη εκδήλωση του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος, της Θεατρικής Ομάδας και της Χορωδίας Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσδοκίες ότι θα φιλοξενήσουμε πάνω από 30 εκατομμύρια. τουρίστες το 2017 δημιουργούν τα τελευταία στοιχεία από τις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού και των κρατήσεων που έρχονται από τις βασικές τουριστικές αγορές της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 28-01-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, -3- ημεδαποί ηλικίας 42, 50, 53 ετών και 32χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 27

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos