Θα απελάσω 3 εκατομμύρια μετανάστες, θα στήσω το τείχος στα σύνορα με Μεξικό»

14 Νοεμβρίου 2016 11:26

Αποφασισμένος να κάνει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις πράξη, προχωρώντας στην άμεση απέλαση έως και 3 εκατ. παράτυπων μεταναστών από τις ΗΠΑ εμφανίστηκε ο νεοεκλεγείς Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με τον αριθμό των επιδιωκόμενων απελάσεων να θυμίζει μάλιστα (κατά σατανική σύμπτωση) την επίσης πρόσφατη απειλή του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να στείλει 3 εκατ. πρόσφυγες στην Ευρώπη.


Ο Τραμπ ανέπτυξε τα σχέδιά του, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «CBS» και την εκπομπή «60 Minutes», στο πλαίσιο της πρώτης εκτενούς συνέντευξης που παραχώρησε μετά την εκλογή του στην προεδρία την περασμένη Τρίτη.
«Αυτό που θα κάνουμε είναι ότι θα πάρουμε τους εγκληματίες και όσους έχουν παρελθόν ποινικών διώξεων, τα μέλη των συμμοριών, τους εμπόρους ναρκωτικών, όλοι αυτοί είναι πιθανόν δύο εκατομμύρια, θα μπορούσαν να είναι και τρία εκατομμύρια, και θα τους διώξουμε από τη χώρα μας, όλοι αυτοί βρίσκονται εδώ παράνομα», δήλωσε χθες ο εν αναμονή 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο Τραμπ αναφέρθηκε ωστόσο και στο αμφιλεγόμενο θέμα της ανέγερσης τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.

Oταν ερωτήθηκε εάν πραγματικά σκοπεύει να προχωρήσει στην υλοποίηση της εν λόγω προεκλογικής του δέσμευσης, ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας απάντησε θετικά λέγοντας «ναι».

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos