Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω βλάβης το Ε/Γ-Ο/Γ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ σήμερα 02/01/2017, παραμένει στο λιμένα της Ρόδου μέχρι αποκατάστασης της και διενέργειας σχετικών ελέγχων από τις αρχές. Για την επανεκίνηση του πλοίου θα ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017 17:49

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Την 01-01-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 37χρονος υπήκοος Γεωργίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σύλλογος αιμοδοσίας Πάρου - Αντιπάρου σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κτήριο του 'Δημητρακόπουλου", την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν πρόλαβαν να λιώσουν καλά-καλά τα χιόνια που έπεσαν την προηγούμενη εβδομάδα και έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας, ξεκινώντας σταδιακά από την Πέμπτη για να κορυφωθείτ ην Παρασκευή, ανήμερα των Θεοφανείων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος αποτελεί τον... απόλυτο άμεσο στόχο του 2017 για το ελληνικό οικονομικό επιτελείο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αμερικανίδα αστρονόμος Βίρα Ρούμπιν, η οποία επιβεβαίωσε την ύπαρξη της σκοτεινής ύλης, ενός από τα μεγαλύτερα μυστήρια του σύμπαντος, απεβίωσε την Κυριακή στο Πρίνστον (βορειοανατολικές ΗΠΑ) σε ηλικία 88 ετών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εκπρόσωποι της αστυνομίας πρόκειται να επισκεφτούν σήμερα την πρωθυπουργική κατοικία, στην Ιερουσαλήμ, προκειμένου να ανακρίνουν τον Μπέντζ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017 17:23

350 νεκροί σε 29 τρομοκρατικά χτυπήματα

Οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί... Στην περίπτωση της Τουρκίας, ωστόσο, οι αριθμοί των ανθρώπινων απωλειών σοκάρουν, σκιαγραφώντας μια εικόνα χαοτικής ανασφάλειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos