Ζήστε το όνειρό σας στο υπέροχο νησί της Πάρου, στο χώρο δεξιώσεων «Ακτή»

09 Οκτωβρίου 2014 13:15

Απολαύστε μοναδικά τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής σας στον εκπληκτικό χώρο του Akti Resort που διατίθεται για να φιλοξενήσει άψογα, ονειρεμένες δεξιώσεις γάμου, παραμυθένιες βαπτίσεις, πάρτι γενεθλίων, συνέδρια ή σεμινάρια.

Το Akti Resort, ένας χώρος με σύγχρονες εγκαταστάσεις, κατάλληλα διαμορφωμένες για την φιλοξενία κοινωνικών εκδηλώσεων, βρίσκεται στις Λίμνες της Νάουσας, δέκα μέτρα από τη θάλασσα και σε απόσταση αναπνοής από τις Κολυμπήθρες.

Περιβάλλεται από ένα σαγηνευτικό φυσικό σκηνικό με απεριόριστη θέα στον κόλπο της Νάουσας και αποτελεί μια ειδυλλιακή πρόταση για αλησμόνητες μαγευτικές στιγμές για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Ο χώρος διατίθεται και το χειμώνα για κοσμικές δεξιώσεις. Επίσης κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου θα φιλοξενηθούν στον πανέμορφο χώρο του Akti Resort νησιώτικες μουσικές βραδιές.

Διαμορφωμένο σύμφωνα με την κυκλαδίτικη παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με καλαίσθητη διακόσμηση και προσεγμένους εξωτερικούς χώρους δίπλα στην πισίνα, είναι ικανό να φιλοξενήσει έως 450 καλεσμένους σας παρέχοντας ένα πλούσιο μενού ποιοτικών παραδοσιακών παριανών εδεσμάτων φτιαγμένων με μεράκι και αγάπη.

Διαθέτοντας ένα έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας, αλλά και την προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών του, του Σπύρου και της Ιωάννας Βιώνη, το Akti Resort εγγυάται την άψογη, φιλική και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας!

Ζήστε λοιπόν μια παραμυθένια εκδήλωση σε έναν μοναδικά ειδυλλιακό χώρο δίπλα στη θάλασσα, σε ένα φυσικό πανέμορφο τοπίο ιδανικό για φωτογραφίες και αλησμόνητες στιγμές χαράς στα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής σας!

Η επιλογή είναι δική σας!
Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα εμείς για εσάς!

Ο χώρος διατίθεται και το χειμώνα για κοσμικές δεξιώσεις. Επίσης κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου θα φιλοξενηθούν στον πανέμορφο χώρο του Akti Resort νησιώτικες μουσικές βραδιές.

Akti Resort  | Νάουσα Τ.Κ. 84401 Πάρος

Τηλ.: (+30) 22840 52327, 51917, Fax: (+30) 22840 52644

Τηλέφωνο κράτησης γάμου, βάπτισης ή εκδήλωσης: 6944 548017

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos