To αδιαχώρητο από σκάφη στη μαρίνα της Νάουσας Πάρου

27 Μαϊος 2015 11:40

Η ξαφνική επιδείνωση του καιρού συνοδευόμενη από ισχυρές καταιγίδες κατά διαστήματα σε συνδυασμό με το ότι ήδη η μαρίνα φιλοξενούσε αρκετά σκάφη, είχαν ως αποτέλεσμα την Τρίτη 26 Μαΐου να επικρατήσει το αδιαχώρητο στην μαρίνα της Νάουσας .

Λόγω της πληθώρας σκαφών αναψυχής που κατέπλευσαν τον κόλπο της Νάουσας, όπως βλέπετε και από τις εικόνες και την αδυναμία να προσδέσουν στην μαρίνα, αρκετά από αυτά αγκυροβόλησαν αρόδου, προκαλώντας μια ασυνήθιστη αλλά ταυτόχρονα και ευχάριστη εικόνα.

Ο θαλάσσιος τουρισμός, μια από τις δυναμικότερες μορφές τουρισμού με πολλά περιθώρια ανάπτυξης στη Νάουσα, αλλά και στην Πάρο ευρύτερα απαιτεί ασφαλείς υποδομές αλλά και υψηλές προδιαγραφές τόσο για τα σκάφη όσο και για τους τουρίστες που μεταφέρουν.

Το μπουρίνι πέρασε και οι επαγγελματίες είδαν τις επιχειρήσεις τους να γεμίζουν από τους «απρόσκλητους» επισκέπτες, ελπίζοντας όλοι ότι παρόμοιες εικόνες θα έχουν συνέχεια και διάρκεια, γιατί εάν ο θαλάσσιος τουρισμός προσεχθεί και ενισχυθεί, το νησί διαθέτει όλες εκείνες τις φυσικές προδιαγραφές για την ανάπτυξή του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos