Σάββατο, 07 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου-Αντιπάρου προσκαλεί όλα τα μέλη του στην εαρινή αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από το συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων « Αγία Σοφία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφιέρωμα στις ομορφότερες ελληνικές παραλίες φιλοξενεί στις ταξιδιωτικές σελίδες της στο διαδίκτυο η ιταλική εφημερίδα Κοριέρε ντελα Σέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάποια μέρη είναι καλύτερα από όλα γιατί ικανοποιούν την επιθυμία του να ζεις καλά. Η Νάξος είναι ένα από τα μέρη αυτά, σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ του CNN αφιερωμένο στο Κυκλαδίτικο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιπρόσθετα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονης ημεδαπής κρατούμενης, για κατοχή ναρκωτικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν πάνω από -16.174- τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν -481- παραβάσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 900 εκατομμύρια χρήστες, το Facebook Messenger είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές εκεί έξω. Είναι, επίσης, κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κλειστά θα παραμείνουν την Κυριακή τα πρατήρια υγρών καυσίμων μετά από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος δήμαρχος του Λονδίνου εκλέχθηκε ο Σαντίκ Καν, με το κόμμα των Εργατικών και κατάφερε να γίνει ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος μεγάλης δυτικής πρωτεύουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos