Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 - Psts.gr
Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 15:58

Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε.βραβεία visionaries of life

Την Πρόεδρο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων Ησαΐα Τσαουσίδου βράβευσε η Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. για τον Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, το Δημοσιογραφικό Ήθος και την συνεχή μάχη για Πολυφωνία και Ανεξάρτητη Δημοσιογραφία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν και η Β φάση του πρωταθλήματος Κυκλάδων είναι σε εξέλιξη, υπάρχουν εκκρεμότητες ακόμη από ματς της Α φάσης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 15:46

ΑΕ Πάρου: Μόνο νίκη με τον ΑΟ Πάγου

Μετά το άσχημο ξεκίνημα και την ήττα από τον Αίαντα Σύρου, η ΑΕ Πάρου υποδέχεται την Κυριακή στις 13.00 τη δεύτερη Συριανή ομάδα που συμμετέχει στη Β φάση του πρωταθλήματος τον ΑΟ Πάγου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 15:45

Θ. Μαρινόπουλος: Μονοκρατορία

Λέγεται ότι μία δημοκρατία χωρίς ισχυρή αντιπολίτευση , είναι μία άκρως προβληματική δημοκρατία , που αγγίζει μάλιστα τα όρια της απολυταρχίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Ασπρόπυργο Αττικής βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επίδοση στα 8.22μ. ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε τον τίτλο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου στη Γλασκώβη

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ομάδα επιστημόνων της NASA ισχυρίζεται ότι βρήκε διέξοδο στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, καθώς, όπως τονίζουν, αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη διασπορά πάγου στην ατμόσφαιρα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός στην Λωρίδα της Γάζας, αναμένεται να επαναληφθούν αύριο στο Κάιρο, όπως δήλωσαν σήμερα αιγυπτιακές πηγές ασφάλειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βρετανική ναυτιλιακή υπηρεσία The United Kingdom Maritime Trade Operations (UKMTO) ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε μία αναφορά σχετικά με μία επίθεση που έγινε σε απόσταση 15 ναυτικών μιλίων δυτικά του λιμανιού της Μόκα στην Υεμένη, από το οποίο οι αντάρτες Χούθι πραγματοποιούν επιθέσεις κατά ναυτιλιακών γραμμών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos