Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Ευοίωνες είναι οι προβλέψεις για την κρουαζιέρα στη χώρα μας και το 2024, ενώ το 2023 αποτέλεσε μια εκπληκτική χρονιά για τον κλάδο, αφού οι αφίξεις επιβατών ξεπέρασαν κάθε ιστορικό προηγούμενο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπέρ του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για ίδρυση μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων τάσσεται η πλειονότητα των πολιτών σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action24 το βράδυ της Τετάρτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαδηλωτές αγρότες συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου στη Βαρσοβία σήμερα, με τις αρχές να κάνουν χρήση σπρέι πιπεριού και να κατηγορούν τους συμμετέχοντες στις κινητοποιήσεις για βία εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παρασκήνιο της μυστικής επίσκεψης που διήρκεσε επτά ώρες - Οι αναφορές διεθνών ΜΜΕ και τα μηνύματα καταδίκης από τους Ευρωπαίους ηγέτες - «Χτυπήσαμε drone» λένε οι Ρώσοι - Βίντεο και φωτογραφίες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουλάχιστον δύο μέλη του πληρώματος του ελληνικών συμφερόντων εμπορικού πλοίου, True Confidence, έχασαν τη ζωή τους από πυραυλική επίθεση νότια της Υεμένης, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαθέσιμη ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr είναι από σήμερα η Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας για τους κατοίκους 277 Δήμων της χώρας ύστερα από Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 1460) των Υπουργών Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν σήμερα πριν από 76 χρόνια, η Ελλάδα μεγάλωσε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Δήμος Μούτσης σε ηλικία 85 ετών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόκριες! Γιορτή τόσο ξεχωριστή και εύθυμη, αφορμή για ξεφαντώματα και χορούς, αστεία και πειράγματα, με πρωταγωνιστές του μόσκαρους, δηλαδή τους αυτοσχέδια μεταμφιεσμένους στην παλαιά Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ήθη και έθιμα στα σούπερ μάρκετ καθώς το πρώτο που εφαρμόζει συνδρομή για τις online παραδόσεις είναι το my Market.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos