Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής έξω από τον κινηματογράφο “Ολύμπιον”, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τοπικά θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη, μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα δυτικά και τα νότια και βροχερό καιρό στα δυτικά και βόρεια, προβλέπει για τον καιρό αύριο Δευτέρα 11/3 ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 6, 9, 10, 36, 43 και Τζόκερ είναι ο αριθμός 17.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην επόμενη ημέρα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στρέφεται το ενδιαφέρον μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ, καθώς έφυγε νικητής με ανατροπή (3-1) από το «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό και ξαναβρέθηκε στην τρίτη θέση προσπερνώντας τους «ερυθρόλευκους» και διατηρώντας τη διαφορά από την ΑΕΚ στους 3 βαθμούς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακόμα και ένας ζωγράφος θα δυσκολευόταν να αποδώσει τους φυσικούς χρωματισμούς στους οποίους βάφεται το Αιγαίο κάθε εποχή του χρόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται ριζικές αλλαγές στο επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ - ΔΥΠΑ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το OPEN μέσα από τη φυλακή μίλησε ο Φρέντι Μπελέρης. «Δεν θα προδώσω όσους με εξέλεξαν Δήμαρχο», είπε χαρακτηριστικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομάδα της Νάουσας αγωνίστηκε με τον Πανσιφναικό, που ήλθε στην Πάρο ταλαιπωρημένος και με επτάωρο ταξίδι για να παίξει δύο συνεχόμενα ματς στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos