Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τον θάνατο του Τήνιου σχεδιαστή και μαρμαρογλύπτη Γεώργιου Καπαριά (1847-1923), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνειδημιουργικό εργαστήρι γλυπτικής,γιαμικρούς και μεγάλους, τοΣάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 (ώρες11:00-13:00), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

τις εκλογές στις 8 Νοεμβρίου 2023 συστάθηκε ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 17:54

Τελικά ο Οτσόα έχει 5 δάκτυλα…

Μία θρυλική μορφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ο τερματοφύλακας και αρχηγός του Μεξικού Γκιγιέρμο Οτσόα με 4 Μουντιάλ και 147 συμμετοχές, είναι πολύ γνωστός στο Ελληνικό κοινό, ιδιαίτερα από την εποχή που βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό και αργότερα μιλούσε με τον ΠΑΟΚ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η έγκυρη Πορτογαλική εφημερίδα «Record” αποκαλύπτει τις προχωρημένες επαφές του Β. Μαρινάκη με τη διοίκηση της Ρίο Άβε, για την είσοδο του Έλληνα εφοπλιστή Β. Μαρινάκη στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 17:50

Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σύρου

Από την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2023, ώρα 14:00, έως και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 14:00 καλούνται νέοι υποψήφιοι εκπαιδευτές να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3 και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για θυελλώδεις ανέμους και ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο, παράλληλα με πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια κατά 6 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, με καταγγελίες για άλωση του χώρου και κατασυκοφάντηση του έργου της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής Ευβοίας και πρώην υπουργός του κόμματος Βαγγέλης Αποστόλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταδιακά, μέσα στο Δεκέμβριο θα υλοποιούνται όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και εξειδίκευσε πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Και Οικονομικών με τις περισσότερες πληρωμές να γίνονται την περίοδο των Χριστουγέννων και μέχρι το τέλος του χρόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα Φιλοσοφίας. Ίσως αποτελεί μία αφορμή για προβληματισμό γύρω από το όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Τεχνητή Νοημοσύνη: απειλή ή ευκαιρία;

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos