Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Ένας νέος άνδρας 28 ετών παριανής εντοπιότητας, έβαλε τέλος στη ζωή του στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εκεί που είναι ο Αλέξης Τσίπρας, αυτοί που έφυγαν αποτελούν παρελθόν», δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Δημόσια τηλεόραση και τον Γιώργο Κουβαρά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 22:50

Κλήρωση Τζόκερ 12/12/2023

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ ήταν οι αριθμοί 5, 18, 19, 28, 33 και τζόκερ «βγήκε» ο αριθμός 17.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αρχή Προσωπικών Δεδομένων επέβαλε πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ στην Alpha Bank για παράνομη διαβίβαση και μη γνωστοποίηση περιστατικού παραβίασης δεδομένων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 22:46

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας - Δείτε το ιατρικό ανακοινωθέν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αν. υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμούκ. Γιάννης Βρούτσης, επισκέφθηκε σήμερα τον Άρειο Πάγο μαζί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, για να συναντήσουν την εισαγγελέα του ανώτατου δικαστηρίου, κα Γεωργία Αδειλίνη σχετικά με τα φαινόμενα της οπαδικής βίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα βοηθά τους επισκέπτες να βρουν εύκολα την υπηρεσία που αναζητούν, απαντώντας σε απλές αλλά και σύνθετες ερωτήσεις τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο σημερινό Δ.Σ. της Super League έχει τεθεί ως θέμα και την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Αστέρα Τρίπολης, πάντως να αντιδρά τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι η αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα κι όχι το πρόσωπο που είναι επικεφαλής στη διοργανώτρια αχή του πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εμβολιασμοί κατά της covid-19, είναι λιγότεροι από κάθε άλλη χρονιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos