Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ΕΠΑΛ στην Παροικία, η τελετή ορκωμοσίας των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου, της δημοτικής αρχής και των προέδρων των τοπικών συμβουλίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σαββατόβραδο της 9 Δεκεμβρίου 2023 η αίθουσα Παναγούλη στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης γέμισε από 120 άτομα.Ακόμα70 άτομα «στριμώχτηκαν» διαδικτυακά. Τι όμως έφερε όλους αυτούς τους ανθρώπους κοντά;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάζει το β' μέρος της δημοσκόπησης της MRB για το Open.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα ισχύουν τα νέα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματοc, με τους καταναλωτές να πρέπει να επιλέξουν ένα ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα.

Τα νέα τιμολόγια ρεύματος χωρίζονται σε: Μπλε σταθερά, πράσινο ειδικά, κίτρινο κυμαινόμενα και πορτοκαλί δυναμικά. Όσοι καταναλωτές δεν επιλέξουν τιμολόγιο έως 31/12/2023, εντάσσονται αυτόματα στο ειδικό, πράσινο τιμολόγιο.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιαλτικές είναι οι προβλέψεις του γνωστού Τούρκου καθηγητή Σεισμολογίας Naci Gorur, που εκτιμά ότι ο μεγάλος σεισμός, για τον οποίο όλοι φοβούνται, είναι εξαιρετικά πιθανόν να σημειωθεί στην Κωνσταντινούπολη και η έντασή του να φτάσει ακόμη και τους 9 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 15:33

Υπάρχει και αυτό το ποδόσφαιρο…

Στο γκρίζο περιβάλλον που η βία έχει εγκλωβίσει τον Ελληνικό αθλητισμό, μία αχτίδα φωτός ξεπρόβαλλε στη Νέα Σμύρνη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πριν λίγο καιρό με μία αγωνιώδη ανάρτηση η Μαρία Περαντινού είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα στεγανότητας στην Α.Π.Χ Αρχιλόχου στη Μάρπησσα, βλέποντας πως υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την εγκατάσταση από την εισροή υδάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΚΥ Πάρου σε συνεργασία με το ΕΠΑΛ Πάρου έχει προγραμματίσει τη διοργάνωση ημερίδας το επόμενο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στο ΕΠΑΛ Πάρου,η οποία θα απευθύνεται σε ολόκληρο τον πληθυσμό του νησιού με στόχο τη βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων όλων των μη υγειονομικών στην αντιμετώπιση συχνών επειγουσών καταστάσεων, σε υψηλότερο από το σύνηθες επίπεδο, λαμβάνοντας όμως υπόψη τις ιδιαιτερότητες και τις υποδομές του νησιού μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των σχολικών μονάδων που διακρίθηκαν για τη συμμετοχή τους στην Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων, που τραυμάτισαν θανάσιμα την 50χρονη γυναίκα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos