Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Επεισοδιακή ήταν η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πρώτη φορά, έπειτα από δεκαετίες έρευνας, χορηγείται στην Ελλάδα mRNA εμβόλιο κατά του δερματικού μελανώματος που φέρνει επανάσταση στη θεραπεία του καρκίνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 20:46

Turkish Airlines: Αγορά «μαμούθ» 355 αεροσκαφών Airbus

Η τουρκική αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines ανακοίνωσε σήμερα ότι σκοπεύει να αγοράσει συνολικά 355 αεροσκάφη Airbus εντός της επόμενης δεκαετίας, ωστόσο η ευρωπαϊκή εταιρεία έκανε λόγο από την πλευρά της για πρόθεση αγοράς 220 αεροπλάνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μοντέρνο οπερατικό σχήμα Operatical κυκλοφορεί το νέο του εκρηκτικό single με τίτλο «Μια ψυχή».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι γεωπολιτικές εντάσεις σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή, οι προκλήσεις στην Κίνα από τον προβληματικό τομέα ακινήτων, η περιοριστική νομισματική πολιτική στις ΗΠΑ και την Ευρωζώνη και ο επίμονος δομικός πληθωρισμός αποτελούν, σύμφωνα με όλους τους αναλυτές, τις κύριες απειλές της παγκόσμιας οικονομίας για το 2024 με επιπτώσεις στην ενέργεια και τα τρόφιμα, παράγοντες που θα επηρεάσουν αρνητικά την αγοραστική δύναμη, συμπεριλαμβανομένων και των ταξιδιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 18:12

ΑΟ Πάρου – ΑΕ Πάρου. Κι όμως είναι ντέρμπι!

Την Κυριακή 17/12 στις 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς, ο ΑΟ Πάρου θα αγωνιστεί με την ΑΕ Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με κεντρικού ενδιαφέροντος παιχνίδι το ντέρμπι παίδων Μαρπησσαικού – ΑΟ Πάρου το Σάββατο 16/12 στις 19.30 στη Μάρπησσα, συνεχίζονται τα πρωταθλήματα μπάσκετ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλα εξελίσσονταν σύμφωνα με το καθιερωμένο εθιμοτυπικό στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου, της νέας δημοτικής αρχής και των προέδρων των τοπικών συμβουλίων, στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του ΕΠΑΛ στην Παροικία, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Παροικία στολίστηκε χριστουγεννιάτικα κι εφέτος. Μια βόλτα στις πιο όμορφες γωνιές της, αποκαλύπτει το λαμπερό «ένδυμα» με το οποίο ντύθηκε η πρωτεύουσα της Πάρου για να υποδεχτεί τις φετινές γιορτές!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την πρώτη μέρα σχεδόν που ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς έλαβε την λαϊκή εντολή για τη νέα θητεία στο Δήμο, έσκυψε στο έντονο πρόβλημα που αφορά στο δίκτυο του νερού της Χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos