Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Με θέα την θάλασσα και τον Παρθενώνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 00:34

Euroleague, Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός 68-76

Μετά το διπλό-θρίλερ στο Μονακό ο Παναθηναϊκός έκανε το 2χ2 στην τελευταία διαβολοβδομάδα του 2023 και εδραιώθηκε για τα καλά στην πρώτη 8αδα της Euroleague

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πειραιάς γέμισε φως, στολίδια, μουσικές και φόρεσε τα γιορτινά του στη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, την Κόκκινη Νύχτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H χριστουγεννιάτικη επιτυχία των Wham!, με τίτλο «Last Christmas» βρέθηκε στην κορυφή των charts στην Βρετανία.

Κατηγορία LIFESTYLE

Απόσυρση παρτίδων με χυλοπίτες από τον ΕΦΕΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ, που τις προηγούμενες δεκαετίες έχει βοηθήσει τα μέγιστα για την ανάδειξη κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, έχει μπει σε καλό δρόμο αφού ήταν από τα πρώτα θέματα αξιολόγησης στην νέα διοίκηση του μπάσκετ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, συναντήθηκε χθες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 19:14

Θ.Μαρινόπουλος: Πολιτική και Ηθική

Στις μέρες μας κυριαρχεί η τάση , που με τόση ευκολία διατυπώνεται από μέσα ενημέρωσης και «αγανακτισμένους πολίτες» , να θεωρείται πως η πολιτική από την φύση της είναι «ανήθικη».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «Νύχτα των Ευχών», το αγαπημένο έθιμο της εορταστικής περιόδου με τα φαναράκια, επιστρέφει και φέτος στην «καρδιά» της πόλης την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τσεχική αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχει βαλλιστική ταύτιση μεταξύ του όπλου που βρέθηκε στο σπίτι του μακελάρη της Πράγας και του όπλου που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία πατέρα και κόρης την περασμένη εβδομάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos