Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Για την ένταξη σε αυτό το ειδικό κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος προβλέπονται διευρυμένα, εισοδηματικά κριτήρια, ενώ παράλληλα δεν λαμβάνονται υπόψη περιουσιακά κριτήρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δύο συναυλίες την ημέρα στο Σύνταγμα, μπάντες, εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, χριστουγεννιάτικα χωριά και νύχτα των ευχών, αυτό το τριήμερο είναι μαγικό για τους επισκέπτες και τους κατοίκους της πόλης της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την κατηγορηματική αντίθεσή του στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και στην τεκνοθεσία, που όπως είπε έχει στόχο «να θεωρηθεί η παρέκκλιση ως κανονικότητα», επανέλαβε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, που αμφισβήτησε και την ύπαρξη της ομοφυλοφιλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νομοθετική πρωτοβουλία με την οποία δεν θα επιτρέπονται εκπτώσεις οι οποίες προσφέρονται σε προϊόντα τα οποία πριν από την έκπτωση έχουν ανατιμηθεί, ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόλυτη αποτυχία εστέφθη το χριστουγεννιάτικο δείπνο που παρέθεσε η Airbus Atlantic στη Δυτική Γαλλία, καθώς πάνω από 700 εργαζόμενοι αρρώστησαν, μετά από τροφική δηλητηρίαση, αναφέρουν οι υγειονομικές αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πρόεδροι της Αιγύπτου και του Ιράν συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις στη Γάζα, αλλά και την προοπτική αποκατάστασης των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών τους, σε αυτό που η ιρανική τηλεόραση χαρακτήρισε σήμερα, ως την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos