Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, και το πένθος είναι βαρύ στην Πάρο και ειδικότερα στις Λεύκες καθώς έφυγαν από τη ζωή δύο εξέχοντες συμπολίτες μας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα σε λεωφορείο εν μέσω χιονοθύελλας στο δρόμο που οδηγεί από την Πράγα στη Βιέννη εγκλωβίστηκαν 100 Θεσσαλονικείς επί 17 ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2024 μας επιφυλάσσει αρκετές ημέρες αργιών, με τις περισσότερες αργίες του νέου έτους πέφτουν την Δευτέρα, και για αυτό και το έτος έχει 4 τριήμερα αργιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 19:02

Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών - Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην εντατική

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις επτά διαδοχικές νίκες στο NBA έφτασαν οι Μπακς που επικράτησαν των Νικς στη Νέα Υόρκη με 130-111.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

«Το πτυχίο των Μη Κρατικών-Μη Κερδοσκοπικών πανεπιστημίων που θα ιδρυθούν στην Ελλάδα με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο, αποκλειστικά ως παραρτήματα ξένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, θα προσφέρει πλήρη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος θέλει να βάλει η ΕΕ στους οδηγούς που καταναλώνουν αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο και ύστερα πιάνουν τιμόνι, με νέο ηλεκτρονικό σύστημα να μπαίνει υποχρεωτικά σε όλα τα αυτοκίνητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί η κυβέρνηση αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του στο Facebook.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρφίτσα δεν θα πέφτει εφέτος στους χειμερινούς προορισμούς της χώρας, με τους Έλληνες επισκέπτες να χαρίζουν πληρότητα 100% σε όλους σχεδόν τους ορεινούς προορισμούς με ιδιαίτερη προτίμηση αυτούς που διαθέτουν θεματικά πάρκα, αλλά και φυσικά αυτούς που χαρακτηρίζονται για την εγγύτητα τους με τα αστικά κέντρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτή επιστολή προς τους Δήμους απέστειλε η πανελλαδική φιλοζωική και περιβαλλοντική ομοσπονδία, ζητώντας τον περιορισμό των πυροτεχνημάτων για τα ζωάκια αλλά και το περιβάλλον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos