Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Ήταν η πιο ζωηρή, κεφάτη και πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε μέχρι στιγμής στην Πάρο, αυτή που έλαβε χώρα στη Νάουσα το βράδυ της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μετά τις πορείες για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κοινότητα Αρχιλόχου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Σκόπας ο Πάριος» μας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο άναμμα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην πλατεία του Αγ. Σπυρίδωνα στον Πρόδρομο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 17:18

Προώθηση του γαστρονομικού Τουρισμού

Η προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού ήταν το αντικείμενο διαβούλευσης της MTC GROUP με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδας και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας για λογαριασμό των Δήμων με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρία συμβούλων τουρισμού. Οι δυο πλευρές κατέληξαν ότι υπάρχουν οι παρακάτω δυνατότητες προβολής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. και τα στελέχη της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων της ΕΠΑΨΥ ευχαριστούμε θερμά το Κληροδότημα Δημητρίου &Λιλίκας Μωραΐτη στην Άνδρο για την ανανέωση της χορηγίας του, η οποία θα επιτρέψει τη συνέχιση του Προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιών και Οικογενειών Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων στο νησί της Άνδρου και το 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συνάντηση που έλαβε χώρα την 8.11.2023 παρουσία των αρμοδίων εκ μέρους του Υπερταμείου και της ΕΛΤΑ ΑΕ, του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππου Φόρτωμα και αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης,αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας των ΕΛΤΑ Εμπορείου Θήρας, απέδωσε καρπούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ/Hellenic Aviation Service Provider) ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διοικητή της ΥΠΑ κυρίου Γεωργίου Δριτσάκου συνάντηση συνεργασίας με τον Διευθυντή Πολιτικο-Στρατιωτικής Συνεργασίας του EUROCONTROL και Συμβούλου του Γενικού Διευθυντή του EUROCONTROL, κύριο Karsten Stoye (Civil Military Cooperation Division).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

-Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού απέστειλε αυστηρή επιστολή στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα και ζητάτήρηση των αρχών χρηστής διοίκησης, ορθή δημοσιονομική διαχείριση καιαξιοποίηση των επιπροσθέτων πόρων, ύψους 11 εκατ. ευρώ, για την άμεση βελτίωση των αθλητικών υποδομών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν αναρωτιέστε τι να κάνετε με τις ώριμες μπανάνες που έχετε στον πάγκο σας, τα γλυκά chips μπανάνας είναι η απάντηση! Αυτό το σνακ είναι ιδανικό για να αντικαταστήσετε τα ανθυγιεινά τσιμπολογήματα με μια απόλυτα θρεπτική και γλυκιά λιχουδιά.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos