Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Αυγούστου στο λιμάνι της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλην όλων των άλλων, «έβρεξε» πρόστιμα στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου η οποία διεξήχθη την Πέμπτη 10 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η 54χρονη Οσκαρική ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ, «ψήφισε» φέτος Πάρο για τις διακοπές της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 16:21

Συλλήψεις σε Μύκονο, Σύρο και Μήλο

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Μήλο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα πολιτών, του Χρήστου Καφτηράνη στην ΠΕ Σύρου, του Αντώνη Κουζούπη στην ΠΕ Μήλου, του Γιώργου Υψηλάντη στην ΠΕ Ρόδου και του Γιώργου Χαλκιδιού στην ΠΕ Κω, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το διεθνή της χαρακτήρα επιβεβαιώνει για μία ακόμη χρονιά η Aegean Regatta 2023 που ανοίγει πανιά στις 20 Αυγούστου, με την Τελετή Εναρξης στο Μόλυβο της Λέσβου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μέρα αφιερωμένη σε πρεμιέρες είναι η σημερινή Παρασκευή (11/08), ξεκινάει νέα σεζόν σε εμπορικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλείσθε την 17η Αυγούστου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο εντατικών έλεγχων που πραγματοποιούνται από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νοτίου Αιγαίου για την τήρηση της νομοθεσίας που αφορά στη χρήση αιγιαλού, χθες (10 Αυγούστου 2023) σε Μύκονο και Νάξο συνελήφθησαν από κλιμάκια ελέγχων έξι άτομα, ως ιδιοκτήτες/υπεύθυνοι καταστημάτων/ νόμιμοι εκπρόσωποι, για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τις ισχύουσες διατάξεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos