Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Το «σαφάρι» των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με τον ονομασία επιχείρηση POS στο Αιγαίο, φαίνεται πως έβγαλε «λαβράκια» οικονομικών ατασθαλιών και ο πέλεκυς έπεσε βαρύς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εθνική μας ολοκλήρωσε τους αγώνες με 8 ακόμα μετάλλια (2-5-1)

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έρχεται η μεγαλύτερη και φωτεινότερη πανσέληνος του 2023 την Τετάρτη 30 Αυγούστου, η οποία φέρει το όνομα «μπλε υπερπανσέληνος».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρή καταγγελία για απόπειρα κακοποίησης ζώου έρχεται από το Πήλιο με πρωταγωνιστή ένα άλογο που παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιγαντιαία μοιάζει η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων που καίνε ανησυχητικά μεγάλη έκταση στον Έβρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 8, 26, 14, 7, 17 και αριθμός τζόκερ το 8

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην προκήρυξη 30.000 προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στο δημόσιο προχωρούν οι αρμόδιοι φορείς. Μέσα στον Αύγουστο προκηρύχτηκαν 141 θέσεις στην υπηρεσία πολιτικής υπηρεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από επιτυχία στέφθηκε η πραγματοποίηση του πανηγυριού του Αγ. Φανουρίου στον Αμπελά το οποίο διοργανώθηκε από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αμπελάς» που αναβίωσε και αναβίωσε για δεύτερη χρονιά στο γραφικό λιμανάκι του οικισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από την ερχόμενη Τετάρτη, 30/8 μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου 2023 τίθεται σε ισχύ το «Καλάθι των Σχολικών Ειδών», με εννέα βασικά είδη, ενώ οι καταναλωτές θα διαπιστώσουν και ορισμένες αλλαγές που αφορούν στο «Καλάθι του Νοικοκυριού».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεμάτο είναι το κουπόνι της Κυριακής (27/08) με αναμετρήσεις που έχουν μεγάλο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Από τη Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος εντόπισε δυνατό προγνωστικό το Betarades.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos