Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μετά από απουσία δύο ετών, η Γιορτή Κρασιού και Ψαριού στην Παροικία το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου υπό τη διοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών Πάρου Αρηίς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 16:43

Θ.Μαρινόπουλος: Από δω και πέρα;

Είναι κοινή διαπίστωση πλέον , ότι μπήκαμε σε καταστάσεις που δύσκολα μπορεί κανείς να διαχειριστεί και μάλλον βαδίζουμε «ξυπόλητοι στ΄αγκάθια».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου, στις 21:00, θα παρουσιαστεί στο θέατρο Αρχίλοχος του Πάρκου Πάρου η θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον Οκτώβριο του 2023 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» όπως ανακοίνωσε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη πράγμα που σημαίνει οτι θα στοχεύσει σε χειμερινές διακοπές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσοχή των πολιτών συνιστά ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας η οποία φέρνει έντονα καιρικά φαινόμενα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 15:48

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 1.85 στο " Riverside"

Η δράση ξεκινάει σιγά σιγά στα πρωταθλήματα της Ευρώπης όσο προχωράει ο Αύγουστος και σήμερα Σάββατο (05/08) το κουπόνι είναι αισθητά πιο γεμάτο με αγώνες σε σχέση με το τελευταίο διάστημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 05-08-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 29χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής. Επίσης κατά την προσαγωγή του διατάραξε την ομαλή λειτουργία της Αστυνομικής Υπηρεσίας, απειλώντας και εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 15:45

Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

Σύλληψη (4) ημεδαπών για παραβάσεις σε επιχειρήσεις στη Μήλο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 03-08-2023 το βράδυ συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 52 ετών, γιατί στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα με τουριστικό λεωφορείο επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos