Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Τους φόβους για επιτάχυνση του πληθωρισμού επιβεβαίωσε η ΕΛΣΤΑΤ, η οποία διαπίστωσε ότι οι τιμές αγαθών και υπηρεσιών στην Ελλάδα «τσίμπησαν» ελαφρώς κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ολοκλήρωση και του μέρους αυτού, λειτουργεί πλέον πλήρης σηματοδότηση στα τμήματα Αγ. Ανάργυροι - Οινόη, και η Τηλεδιοίκηση από την Τιθορέα έως την Θεσσαλονίκη, καθώς και από Θεσσαλονίκη μέχρι και τον Προμαχώνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη ήταν η κίνηση κατά τον μήνα Ιούλιο στο νησί της Πάρου και συγκριτικά με τα τελευταία 6 έτη ο φετινός δεύτερος μήνας του καλοκαιριού ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες αφίξεις επισκεπτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παραίτησή του παρέδωσε στους Μητροπολίτες, Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο και Χίου κ. Μάρκο ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, παρουσιάστηκε στο θέατρο Αρχίλοχος του Πάρκου Πάρου, μια θεατρική παράσταση που δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί παράσταση της χρονιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόκειται για μια πραγματική super star! Πανέμορφη, εκρηκτική, διάσημη και γοητευτική, αποτελεί το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο στη γειτονική μας Αλβανία, καθώς είναι η πιο δημοφιλής παρουσιάστρια της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τον ενδιάμεσο τόπο ή μη τόπο μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου χώρου, εκεί που τα όρια δεν είναι πάντα ευδιάκριτα, αντλεί την έμπνευση για το φετινό θέμα του το 13ο φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα» που θα πραγματοποιηθεί στις 25, 26 και 27 Αυγούστου στον παραδοσιακό οικισμό Μάρπησσα της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 07-08-2023 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 47χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαιρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα χρήματα από ταμείο καταστήματος στο οποίο εργαζόταν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα   

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάρκος Εμμ. Καφούρος παρευρέθηκε την Παρασκευή 4 Αυγούστου στην εκδήλωση παρουσίας του βιβλίου “η τσαμπούνα στο Φιλώτι” που διοργάνωσαν, ο σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου, η βιβλιοθήκη “Γεώργιος Ανωμερίτης”, οι μαθητές και η διεύθυνση του δημοτικού σχολείου Φιλωτίου και έλαβε χώρα στο Αθλοθέατρο Φιλωτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos