Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Την προσοχή των καταναλωτών «στην παρουσίαση του προϊόντος DEPANTEN τζελ, το οποίο διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως φάρμακο για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων, για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου χόνδρου, για την πρόληψη από φλεγμονή στις αρθρώσεις κλπ. Το προϊόν αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό σκεύασμα, και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του», εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινική δίωξη για τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες και επτά πλημμεληματικές ασκήθηκε σε βάρος των 104 κατηγορουμένων για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο εντατικών έλεγχων που πραγματοποιούνται από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νοτίου Αιγαίου για την τήρηση της νομοθεσίας που αφορά στη χρήση αιγιαλού, χθες (8 Αυγούστου  2023) σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα συνελήφθησαν από κλιμάκια ελέγχων πέντε άτομα, ως  ιδιοκτήτες/υπεύθυνοι καταστημάτων, για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τις ισχύουσες διατάξεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα από το 112 ήχησε πριν από λίγο, για τη μεγάλη φωτιά στο Μαραθώνα, η οποία ξέσπασε νωρίτερα και δίνεται μάχη από γη και αέρα για να την «πιάσουν» οι πυροσβέστες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον αριστουργηματικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Η πόρνη από πάνω», παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου στις 6 Αυγούστου 2023 στο θέατρο “Αρχίλοχος” του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα πολιτών, του Τάσου Αρνά και του Κωνσταντίνου Χατζηχριστοδούλου στην ΠΕ Ρόδου, του Μανώλη Καβάλλη στην ΠΕ Πάρου και του Ηλία Σαράγια στην ΠΕ Κω, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη δημοφιλία των νησιών των Κυκλάδων συνεχίζουν να αναφέρονται μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού, την ίδια στιγμή που διαπιστώνεται έντονο ενδιαφέρον για τους συγκεκριμένους προορισμούς ακόμα και για μετά τη βασική τουριστική περίοδο. Χαρακτηριστικό είναι το

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 15:26

Συλλήψεις σε Μύκονο, Θήρα και Νάξο

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 08-08-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), 51χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο επιβάτες και εισέπραξε κόμιστρο μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο, χωρίς χρήση ταξιμέτρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει συναυλία αφιερωμένη στη θέση της γυναίκας στο ρεμπέτικο τραγούδι, τηνΚυριακή20 Αυγούστου 2023(ώρα20:30), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos