Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Για την παγκόσμια διαφήμιση της Πάρου μέσω της δημοφιλούς σειράς του Netflix «One Day» έκανε λόγο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 10ης Μαρτίου στο ένθετο «Τα καλά νέα της ημέρας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12 Μαρτίου 2023 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών – Π.Ο.Λ.) επισκέφτηκε την Λιμενική Αρχή Πάρου όπου ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας Αθουσάκης Εμμανουήλ και ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Νοτιοανατολικού Αιγαίου Σιγάλας Νικόλαος συνάντησαν την Υπολιμενάρχη Ανθ/ρχο Λ.Σ. ΣΠΑΝΟΥ Αθανασία και συνομίλησαν με στελέχη της Λιμενικής Αρχής καταγράφοντας παράλληλα τις διαπιστώσεις μας και μία σειρά από ζητήματα που τους απασχολούν .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους ή τραυματίζονται σοβαρά με ανεπανόρθωτες βλάβες, εξαιτίας της μάστιγας των τροχαίων δυστυχημάτων και  ατυχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γυμναστής και προπονητής Χρήστος Γαβαλάς, ποδοσφαιριστής του συλλόγου μέχρι πέρυσι, αναβαθμίζεται και από βοηθός προπονητή αναλαμβάνει τα ηνία στον πάγκο, μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Αλέξη Αλεξανδρή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την 12-03-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, πέντε αλλοδαποί ηλικίας 42 έως 56 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι παγκόσμιοι ηγέτες της κρουαζιέρας συναντήθηκαν σήμερα στην Γένοβα της Ιταλίας, όπου ο κλάδος απηύθυνε έκκληση προς τις κυβερνήσεις να ενεργήσουν για να αυξήσουν την παραγωγή βιώσιμων καυσίμων πλοίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυναμικό παρών έδωσε η Αμοργός, σε μια από τις μεγαλύτερες στο κόσμου τουριστικές εκθέσεις, την ΙΤΒ Βερολίνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το «Καλάθι της Σαρακοστής», το οποίο θα ισχύει μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο (4 Μαΐου), όπως προβλέπει σχετική απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Καθαρά Δευτέρα μπορεί να μην περιλαμβάνεται στη λίστα με τις επίσημες αργίες, ωστόσο τα περισσότερα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Τι ισχύει με τα σούπερ μάρκετ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά δέκα ναυάγια καθώς και σημαντικά μεμονωμένα ευρήματα, τα οποία χρονολογούνται ενδεικτικά από την προϊστορία (3000 π.Χ.), την Κλασική περίοδο (460 π.Χ.), τα Ελληνιστικά (100 π.Χ. έως 100 μ.Χ.) και τα Ρωμαϊκά χρόνια (200 π.Χ. - 300 μ.Χ.),
τη Βυζαντινή περίοδο (800 - 900 μ.Χ.), έως και ευρήματα από τη μεσαιωνική και οθωμανική περίοδο εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της πολυετούς υποβρύχιας αρχαιολογικής έρευνας στη θαλάσσια περιοχή της Κάσου που ξεκίνησε το 2019 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2023..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos