Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλοντας να προσδώσει χαρακτήρα διαμαρτυρίας στην απόφασή της να τραγουδήσει εν μέσω πένθους, η ερμηνεύτρια «εξαπέλυσε» από σκηνής ένα... μανιφέστο περί «δίκαιων αγώνων»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εθνική Ελλάδας νίκησε με 2-1 την Ιρλανδία στην OPAP Arena για το δεύτερο παιχνίδι της στο δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, συνεχίζοντας με το απόλυτο στη “μάχη” της πρόκρισης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ας υποθέσουμε ότι είμαστε , εκατό άτομα , συγκεντρωμένοι στην ίδια πλατεία και κοιτάμε το ίδιο αντικείμενο , παραδείγματος χάριν ένα άγαλμα που βρίσκεται στο κέντρο της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την υποψηφιότητα της Ιωάννας Συνοδινού, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πολυπόθητο ραντεβού με ένα από τα παραδοσιακότερα Πανηγύρια του παριανού καλοκαιριού δίνεται για την Τετάρτη 28 Ιουνίου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την πλήρωση 565 κενών θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην ΑΑΔΕ ανακοινώνει η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη διαγραφή του υποψήφιου βουλευτή Σπήλιου Κρικέτου μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του σχετικά με το ναυάγιο στην Πύλο προχώρησε η ΝΔ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ανάλυση των στοιχείων του εισερχόμενου τουρισμού ανά Περιφέρεια για το 2022 παρουσιάζει στην τελευταία του μελέτη του Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματικές στιγμές έζησαν χθες το πρωί λουόμενοι σε παραλία της Κόστα Μπλάνκα στο Αλικάντε της Ισπανίας όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένας καρχαρίας στα ρηχά κι άρχισε να τους κυνηγάει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos