Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr
Με 50 εκατ. ευρώ θα συμβάλλουν οι τράπεζες στην ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, ενώ ταυτόχρονα αναστέλλουν την υποχρέωση καταβολής δόσεων των ενήμερων δανείων για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις καθώς και το σύνολο των διαδικασιών δικαστικής και εξώδικης είσπραξης απαιτήσεων για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2023 για τις πληγείσες περιοχές.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σπουδαίο έργο που αναμένεται να δώσει τεράστια ώθηση στις συνθήκες άθλησης της νεολαίας της Πάρου, να ενδυναμώσει τον Αθλητισμό στο νησί και να προάγει μια θετική διέξοδο στις δραστηριότητες των νέων κυρίως ανθρώπων του τόπου, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίδειξη Αριστεροσύνης και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες εξέπεμψε από την Μακρόνησο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος πρωτίστως προς το εσωτερικό του κόμματός του, υπό το βάρος των αντιδράσεων για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα μεταξύ των υποστηρικτικών του και αυτών της Έφης Αχτσιόγλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στοχεύοντας ακόμη και τον Γιάννη Δραγασάκη, ιστορικό στέλεχος του χώρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση της παιδικής χαράς στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία και το έργο παραδίδεται πλέον προς χρήση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συνεχίζοντας την προσπάθεια του για κοινωνική προσφορά στο νησί μας, σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου Αντιπάρου και την εταιρεία  Optiras, που δραστηριοποιείται στην προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεθνής διάκριση για τη Lithos Digital η οποία αναδείχθηκε καλύτερη εταιρεία SEO παγκοσμίως για το 2023 στα Greater London Enterprise Awards 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου έκλεισε οκύκλοςεκδηλώσεων του7ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη», σε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον ταρσανά της Ερμούπολης τιμώντας τους συριανούς Στέλιο και Μάρκο Βαμβακάρη, παρουσιάζοντας συνθέσεις τους αλλά και συνδημιουργίες στις οποίες συνεργάστηκαν.Η παρουσίαση των συνθέσεων του Στέλιου, πολλές από τις οποίες έχουν ερμηνεύσει σπουδαίες φωνές όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Σωτηρία Μπέλλου και η Βίκυ Μοσχολιού αλλά και ο ίδιος ο Μάρκος Βαμβακάρης, ήρθε η ώρα να γίνει στην πατρίδα του, τη Σύρα, από τους στενούς του συνεργάτες, την Εβελίνα Αγγέλου, το Μιχάλη Δήμα και τους εξαίρετους μουσικούς που τους συνόδευσαν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου σε συνεδρίασή του στις 9 Σεπτεμβρίου 2023 εξέδωσε το παρακάτω ομόφωνο ψήφισμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 14:10

Στοίχημα: Διπλασιασμός με Over στο "La Granja"

Περιορισμένος ο αριθμός των αγώνων στο κουπόνι της Τετάρτης (13/09), καθώς οι εθνικές ομάδες είχαν υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 14:05

Συλλήψεις σε Μύκονο και Θήρα

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού για μεταφορικό έργο, παραβάσεις Κ.Ο.Κ., βία κατά υπαλλήλων (αστυνομικών) και άλλα αδικήματα στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos