Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Airbnb σε τουρίστες ή μακροχρόνια μίσθωση σε ενοικιαστές; Αυτό το μεγαλύτερο ερώτημα απασχολεί το τελευταίο χρονικό διάστημα χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φαίνεται εδώ και καιρό πως κάποιοι το έχουν σύστημα να ξεφορτώνονται ογκώδη απορρίμματα σε ένα συγκεκριμένο δρόμο της Πάρου, ωστόσο η κατάσταση τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες για τον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη νέου προέδρου. Η Έφη Αχτσιόγλου στο μήνυμα της, αναφέρει πως ψηφίζουμε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 10.000 προσλήψεις έρχονται μέχρι το τέλος του 2023 στο Δημόσιο με διαδικασίες ΑΣΕΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου, θα λάβει χώρα στη Σύρο η 34η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, μια γιορτή της τέχνης του θεάτρου στον Αιγιακό χώρο όπου και θα δείξουν το ταλέντο τους 30 ερασιτεχνικές ομάδες θιάσων οι οποίες θα παρουσιάσουν αντίστοιχες παραστάσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε τραγωδία κατέληξε η πτήση μικρού αεροσκάφους σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Θήβας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που ξεκινούν εντός του Οκτωβρίου αναφέρθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το “πράσινο φως” για να εκκινήσουν μία σειρά έργων που είχαν διακοπεί το προηγούμενο διάστημα στο λιμάνι του Πειραιά, λόγω δικαστικής προσφυγής δημάρχων της περιοχής, δίνει η έκδοση απόφασης περιβαλλοντικών όρων από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Περιβάλλοντος στο οποίο περιλαμβάνεται και η κυκλοφοριακή μελέτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-09-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 55χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε ζώο συντροφιάς (σκύλο) χωρίς να εξασφαλίζονται οι κανόνες ευζωίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos