Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 4, 19, 42, 45 και τζόκερ ο αριθμός: 11.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο κήπος σας αναπτύσσεται υγιής και ζωντανός, ένα από τα καλύτερα προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι η μαγειρική σόδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δυστυχώς χάθηκαν όλοι»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Μπιζάς χρησιμοποίησε 783 λέξεις για να απαντήσει στα τέσσερα απλά -απλούστατα- ερωτήματα που του θέσαμε. Επτακόσιες ογδόντα τρεις λέξεις, αλλά ούτε μία δεν απαντά:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δραματική τροπή παίρνει το θρίλερ με το βαθυσκάφος που αγνοείται στο βόρειο Ατλαντικό. Η Αμερικανική ακτοφυλακή ανακοίνωσε το απόγευμα ότι εντόπισε πεδίο με συντρίμμια στη ζώνη των ερευνών, απο τα ρομπότ κατάδυσης βαθέων υδάτων. Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ανήκουν σε αυτό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην οποία πήραν μέρος υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου καθώς και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου κ. Σταύρος Καραχάλιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαφορά 21,1 μονάδες μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Alco τρεις μέρες πριν τις εκλογές σε έρευνα για λογαριασμό του Alpha.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σημείο με συντρίμμια ανακαλύφθηκε εντός της περιοχής έρευνας από ένα ROV για το εξαφανισμένο υποβρύχιο, κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική ακτοφυλακή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 18:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου «Γιάννης Γκίκας» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για παιδιά από 3 ετών με τίτλο «Βουτιά στα Παραμύθια».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητα του Χρήστου Μπάρδου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos