Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων ευχαριστούν:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κορυφή της λίστας του βρετανικού περιοδικού Tatler, με τους πιο πολυπόθητους ανύπαντρους ανθρώπους στον πλανήτη, βρίσκεται η Μαρία Ολυμπία.

Κατηγορία LIFESTYLE
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 01:23

Κλήρωση Tζόκερ 2/11/2023

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ ήταν οι 22, 26, 31, 34, 36 και τζόκερ «βγήκε» ο αριθμός 15.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναμφίβολα η διευκόλυνση και η βελτίωση της ζωής του πολίτη σε επίπεδο καθημερινότητας είναι ένα ζήτημα που άπτεται των καθηκόντων κάθε δημοτικής αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρύ προβάδισμα 18,1 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της MRB που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, την ώρα που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει μάχη με το ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε ένας άνδρας, περίπου 30 ετών, που εντοπίστηκε με τραύματα από μαχαίρι επί της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά το απόγευμα της Πέμπτης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σπίτι της στη Νάουσα ανοίγει στο βίντεο που ακολουθεί η παριανή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο βιβλίο της παριανής σεφ Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του διαιτολόγου Αναστασίου Παπαλαζάρου με τίτλο «Από στόμα σε στόμα» είναι γεγονός!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός 2024 θα διεξαχθεί διαδικτυακά από 8 έως 11 Φεβρουαρίου 2024 και αφορά μαθητές από Β' Δημοτικού έως και Γ' Γυμνασίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Π»: Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, λόγω της κακοκαιρίας τύπου «Π».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos