Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 00:10

ΑΟ Πάρου – Νηρέας - Ποιο ντέρμπι!

Όσοι πήγαν στο γήπεδο και δεν ήταν λίγοι για να δουν την αναβίωση των παλιών συναντήσεων ΑΟ Πάρου και Νηρέα, δεν είδαν αυτό που περίμενα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 23:59

Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Oι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 7, 13, 23, 2, 34 και τζόκερ ο αριθμός 18.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης φιλοδοξεί να καταστήσει τη χώρα με το έργο που αναπτύσσει το υπουργείο Τουρισμού, ενώ ταυτόχρονα οργανώνει τη στόχευσή του γύρω από την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών, αξιοποιώντας πόρους κυρίως από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ), αλλά και προωθώντας θεσμικές παρεμβάσεις για την προσέλκυση μεγάλων τουριστικών επενδύσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία πολύ σπουδαία και σε αγωνιστικό αλλά σε και βαθμολογικό πρεστίζ νίκη πήρε η ομάδα του ΠΑΟΚ που έχοντας ως πρωταγωνιστές παίκτες όπως οι Μπράντον Τόμας, Ζίβκοβιτς αλλά και ο Μεϊτέ και στο τέλος και τον Κωνσταντέλια επικράτησε με σκορ 2-4 στο Καραϊσκάκη του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-4 στο 78' και μείωσαν προς το τέλος του αγώνα με τον Φορτούνη και τον Μασούρα. Από ένα γκολ οι Ζίβκοβιτς και Οζντόεφ και δύο ο Τόμας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας – Τρίπολη να κρέμεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (31/10),φέραμε ψήφισμα υπέρ του Παλαιστινιακού λαού και του δικαιώματος του να έχει την δική του πατρίδα, καταδικάζοντας την πολιτική των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ – Ισραήλ και την στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στους σχεδιασμούς τους, στην επιχειρούμενη γενοκτονία. Παρά την προσπάθεια κάποιων να μετατρέψουν τα θύματα σε θύτες και άλλων όπως ο δήμαρχος στην τήρηση των «ίσων αποστάσεων», το ψήφισμα πέρασε κατά πλειοψηφία και έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναρπαστικές αναμετρήσεις για ακόμη μια Κυριακή περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος, με ντέρμπι στη Super League και παιχνίδια που αναμένεται να χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις από Ευρώπη αλλά και κάθε γωνιά του πλανήτη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τους ιδιοκτήτες που δεν προχωρήσουν σε μία από τις δύο ενέργειες (στείρωση ή αποστολή γενετικού υλικού) το πρόστιμο επιβάλλεται εκ νέου μετά από τρεις μήνες εάν δεν υπάρξει συμμόρφωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ενισχύσεις περιλαμβάνουν το επίδομα θέρμανσης με δικαιούχους 1,2 εκατ. νοικοκυριά, το επίδομα ηλεκτρικής ενέργειας με 1,2 εκατ. ωφελούμενους, τα Κοινωνικά Οικιακά Τιμολόγια που ίσχυαν ήδη και το νέο για πολύτεκνους που θεσπίζεται τώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμα ότι η κυβέρνησή του είναι ανυποχώρητη απέναντι στη φορολογική αδικία και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής εκπέμπει μέσω του εβδομαδιαίου απολογισμού του κυβερνητικού έργου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos