Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Στην κορυφή της λίστας το Speyside Scotch, ένα ουίσκι που ποικίλλει από λουλουδάτο και φρουτώδες έως έντονο και πικάντικο - Τι θέσεις καταλαμβάνουν η τσικουδιά, το τσίπουρο, το κονιάκ Μεταξά και το ούζο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νύχτα... μαγική για την Εθνική Ελλάδας, η οποία έκανε «φύλλο κι φτερό» το Καζακστάν επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 στην OPAP Arena στον ημιτελικό των play off του «Path C» και το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024 απέχει πλέον μία νίκη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 8, 24, 35, 37, 45 και Τζόκερ είναι ο αριθμός 20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Μιάμιση μονάδα κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ σε 20 ημέρες, σχεδόν μιάμιση μονάδα έχασε το ΠΑΣΟΚ - Πέρασε ο Λοβέρδος τον Ανδρουλάκη σε δημοφιλία, στο 2,9% το κόμμα του - Μπροστά από το ΚΚΕ ο Βελόπουλος - Το 43% δηλώνει ότι αναγκάζεται να περιορίσει την αγορά βασικών αγαθών λόγω ακρίβειας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, υπό την ιδιότητα του Εισηγητή στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την «Έγκριση σχεδίου σύμβασης για την προμήθεια αεροσκαφών τύπου «DHC-515»», με το οποίο εγκρίνεται η προμήθεια επτά νέων αεροσκαφών τύπου Canadair και συναφών ειδών και υπηρεσιών, μεταξύ του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και της κρατικής εταιρείας του Καναδά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσία του Δημάρχου Αμοργού Ελευθέριου Καραΐσκου υπεγράφη στις 14 Μαρτίου 2024 η σύμβαση του έργου «Προσθήκη κατ’ επέκταση στο Κέντρο Υγείας Αμοργού» από τον Διοικητή της 2ης Δ.Υ.ΠΕ. κ. Χρήστο Ροϊλό και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας NMC AE κ. Βασάκο Πέτρο, ένα έργο ύψους 1.043.007,09 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Cycladic Arts διοργανώνει το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου δύο εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Μνήμαι» με ελεύθερη είσοδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 27-03-2024 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η περίοδος της Σαρακοστής αποτελεί ένα σημαντικό και βαθύτερο κομμάτι της χριστιανικής παράδοσης. Πρόκειται για το στάδιο προετοιμασίας πριν από το Πάσχα, όπου κατά τη διάρκεια αυτή, όλοι εμείς καλούμαστε να ακολουθήσουμε κάποιες συγκεκριμένες συνήθειες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Αθλητισμού με την παρουσίαση της πρωτοποριακής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, «e-Kouros»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos