Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ενότητας Δήμων Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε.Δ.) Νοτίου Αιγαίου, για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του οργάνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 21 – 2 – 2024 και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου, απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους Συλλόγους, Φορείς και συμπολίτες του Δήμου Πάρου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομάδα Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου για τις αποκριάτικες δράσεις και εκδηλώσεις, να παραβρεθούν τη Δευτέρα 19/2/2024 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του παλαιού Γραφείου της Κοινότητας Πάρου (πρώην Δημοτική Βιβλιοθήκη) του Δήμου Πάρου, προκειμένου να υπάρξει ανταλλαγή ιδεών για τη διοργάνωσή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 18:15

Ανακαλείται σοκολάτα Lacta, βρέθηκε πλαστικό

Λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος ανακαλεί προληπτικά συγκεκριμένες παρτίδες από την Ελλάδα η εταιρία. Εχει ενημερώσει σχετικά τον ΕΦΕΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως «αδέλφια» αποκαλούν ο ένας τον άλλον όσοι ζουν στην μυστηριώδη και πρωτοφανή κοινότητα στην ορεινή Κορινθία η οποία αποκαλείται από ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται «παλαιοχριστιανοί» και «Ρωμιοί» και όχι Έλληνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά το περασμένο έτος οι περισσότερες ειδοποιήσεις στο σύστημα προειδοποιήσεων της ΕΕ για τα επικίνδυνα προϊόντα αφορούσαν παιχνίδια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Super app το οποίο θα ενσωματώνει όλες τις εφαρμογές, το gov.gr, το wallet και το my health app.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και ο Υπουργός Ψηφιακής  Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, παρέδωσαν στους προέδρους των Super League και Basket League, Μήνα Λυσάνδρου και Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, αντίστοιχα, την Κοινή
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχόος στην Φλωρεντία της Ιταλίας, ο Τομάσο Πεστέλι διώχτηκε από το εργαστήριό του για να αφήσει χώρο για την κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 14:30

Θ.Μαρινόπουλος: Το μέλλον της Πάρου

Δέκα περίπου χρόνια πριν , μία ομάδα ευρωβουλευτών από διάφορες χώρες , επισκέφτηκε την Πάρο για μία συζήτηση με την δημοτική αρχή , σχετικά με την λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos