Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Αγρότες από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Λάρισα, Βόλο και την Καρδίστα έφθασαν το βράδυ της Δευτέρας στο Κάστρο Βοιωτίας όπου θα διανυκτερεύσουν για να μπουν αύριο στην τελική ευθεία της πορείας τους με προορισμό το κέντρο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μόνο αντίπαλο τον «Κανένα» ο Μητσοτάκης για τη θέση του πρωθυπουργού - Ακρίβεια, οικονομία και εγκληματικότητα τα μεγαλύτερα προβλήματα - Ναι στα μη κρατικά ΑΕΙ, όχι στις καταλήψεις - Κέρδη για την Ελληνική Λύση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε κλίμα μεγάλης έντασης έγινε η αποψινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος προσήλθε καθυστερημένος στη συνεδρίαση, φέρεται να δήλωσε στα υπόλοιπα μέλη του κομματρικού Οργάνου ότι είναι σε δύσκολη θέση απέναντί τους διότι στις διαδικασίες του καλοκαιριού στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με δυνατό άνεμο οι ομάδες Κ14 του Νηρέα και του ΑΟ Πάρου συναντήθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευρεία σύσκεψη υπό την Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκη Κεραμέως πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην πλατεία Τσιροπινά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 18-02-2024 το πρωί συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 26 ετών, γιατί έπειτα από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, -2,2 γρ. κοκαΐνης, πτυσσόμενο μαχαίρι με λάμα -6,5- εκατοστών και 330 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H εκπόνηση της μελέτης για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Πάρου, αποτελεί ένα σύνθετο έργο που περιλαμβάνει αφενός, διαδικασίες κατάρτισης και έγκρισης των απαραίτητων μελετών και αφετέρου, συμμετοχικές διαδικασίες γνωμοδοτήσεων και κοινωνικής διαβούλευσης, οι οποίες θα διασφαλίσουν το Δημοκρατικό προγραμματισμό σε τοπικό επίπεδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 10:00΄μετά από την με Αριθμ. Πρωτ. 155/08-02-2024 πρόσκληση του Δήμαρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Αλέξανδρου Αθανασίου, ως Δήμαρχος της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προς τους Δημάρχους και τους Δημοτικούς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 16:52

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 29η Φεβρουαρίου είναι η τελευταία ημέρα προθεσμίας, για όσους οφείλουν ακόμη την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, με την κυβέρνηση να δίνει παράταση από τα τέλη Δεκεμβρίου, αλλά και να ετοιμάζει πρόστιμα για όσους δεν είναι συνεπείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos