Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Στις 8Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου,«Μαρία Ναυπλιώτη», τα οποία εξελέγησαν κατά την Γενική Συνέλευση της 4ης Φεβρουαρίου 2024, και συγκροτήθηκαν σε σώμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αντιπάρου κ. Αν. Φαρούπο στο γραφείο του. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να τον συγχαρούν για την επανεκλογή του και να κατατεθεί υπόμνημα με τα προβλήματα των επαγγελματιών του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σηκώνοντας άμεσα το γάντι από τον Αλέξη Τσίπρα και ανοίγοντας το δρόμο για νέα προσφυγή στην κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εφετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού θα έχει συνέχεια. Η θεαματικά μεταμορφωμένη επί τα βελτίω ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ νίκησε τη Φερενστβάρος και στην έδρα της στο δεύτερο αγώνα των πλέι οφ, επίσης με 1-0 όπως στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αύριο το μεσημέρι (23/2, 14:00) θα είναι στην κλήρωση της φάσης των «16», στο UEFA Europa Conference League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης είναι οι εξής: 1, 22, 24, 28, 31. Ο αριθμός Τζόκερ είναι το 4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνήλθε έκτακτη Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Πειραιά – Οι βουλευτές καλούνται να δείξουν έμπρακτη μεταμέλεια η οποία θα αποδεικνύεται από την ακύρωση του «αίσχιστου νομοθετήματος» στη Βουλή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια ηχηρή παρέμβαση λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να προσφύγει στη βάση, του ασκεί σκληρή κριτική αναφέροντας ότι «Φέρεται να ζητά λευκή επιταγή τριετίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές. Προεξοφλώντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας και αυτός για τις συνέπειές της».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα θέμα που προκάλεσε εντάσεις και αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου κατά τη συνεδρίαση της 21ης Φεβρουαρίου, ήταν αυτό της ανέγερσης του 2ου Γυμνασίου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου, τακτική σύγκληση Γενικής Συνέλευσης Μετόχων του Πάρκου Πάρου Α.Ε. για τη συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Α.Ε. Πάρκο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος ήταν και η σύζυγος του 45χρονου «Παλαιοχριστιανού» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, ο οποίος όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες εργαζόταν σε καθεστώς τηλεργασίας από το 2021 στον δήμο Ερέτριας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos