Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Ένας Ταύρος μπορεί να έχει ενόχληση στον αυχένα, ενώ όταν ένας Παρθένος αισθάνεται άγχος το στομάχι του είναι συχνά το πρώτο πράγμα που τον πονάει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον τζίρο της Παρασκευής και του Σαββάτου, των σημαντικότερων δηλαδή ημερών της εβδομάδας, στοίχισε σε ένα από τα πλέον γνωστά club της Αθήνας η μη έκδοση αποδείξεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σπάνε» στα 3 τα νοucher για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους και τις φθηνές διακοπές, τι ισχύει για άγαμους και οικογένειες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν και οι πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου ήρθαν με καλό καιρό, στη συνέχεια υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει ραγδαία από το τέλος του πρώτου δεκαημέρου και έπειτα -με βροχές και χιόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παναθηναϊκός, με γκολ των Μπερνάρ και Γερεμέγεφ, επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 του Ολυμπιακού και παραμένει στο κυνήγι των ΠΑΟΚ (-3) και ΑΕΚ (-1). Οι «ερυθρόλευκοι» απομακρύνονται πολύ από τις πρώτες τρεις θέσεις του πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 2, 7, 12, 19, 21 και τζόκερ το 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 19:06

Όμορφα και απλά η ΑΕ Πάρου 2-0 στην Κύθνο

Τη λεγόμενη «επαγγελματική» νίκη πέτυχε η ΑΕ Πάρου στην Κύθνο κερδίζοντας 2-0 την τοπική ομάδα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιερείς διάβασαν την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου που αντιτίθεται στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας στους ναούς της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 15:10

Το ματς της χρονιάς για τον ΑΟ Πάρου

Η ομάδα νέων του ΑΟ Πάρου εκτός από τις επιτυχίες της στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, όπου με το ίδιο σκορ 2-2 είναι η μόνη που έκοψε βαθμούς από τους δύο πρωτοπόρους ΑΕ Πάρου και Παμμηλιακό,

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 15:04

Αρέσει η Κ16 του ΑΟ Πάρου, 4-1 στο Φιλώτι

Με μεγάλη νίκη στη Νάξο επί του Φιλωτίου συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις η Κ16 του ΑΟ Πάρου και παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos