Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Για την περίοδο που ήταν εθισμένος στο αλκοόλ μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, στο συνέδριο «Μην κολλάς», για τη μείωση της βλάβης από εθιστικές συνήθειες.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Κίνα, επικράτησε με 22-9 και έκλεισε ραντεβού με το Καζακστάν με στόχο την πρόκριση στις “8” καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κώστου στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση δόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια με τον τίτλο, «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου –Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Paros Agnanti Resort & Spa, αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στο νησί της Πάρου, με παρουσία 25 ετών, και τη φετινή χρονιά παρουσιάζει την ολοκληρωτική ανανέωση του λογοτύπου του, σηματοδοτώντας έτσι στους επισκέπτες ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο πολυτέλειας και εξαιρετικής φιλοξενίας. Το νέο του λογότυπο, συμβολίζει την ανανέωση και την καινοτομία που προσφέρει αυτό το μοναδικό resortστο νησί της Πάρου, αλλά γενικότερα στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπροστά με 16 μονάδες είναι η ΝΔ ως προς την πρόθεση ψήφου των ευρωεκλογών επί των εγκύρων σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Alco για τον Alpha. Ωστόσο, συγκριτικά με την προηγούμενη μέτρηση, παρουσιάζει απώλειες, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ το ΠΑΣΟΚ καταγράφει σταθερή εικόνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H πριγκίπισσα της Σαξονίας Ζένια Φλόρενς Γκαμπριέλα Σόφι Ίρις αποφάσισε να δείξει... τα βασιλικά της προσόντα στο Playboy για να πει με τον τρόπο της ότι κάθε γυναίκα «είναι όμορφη όπως είναι».

Κατηγορία LIFESTYLE

Σταματούν τα τακτικά χειρουργεία από 12 Φεβρουαρίου στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» λόγω έλλειψης προσωπικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια των δύο Λιγκών, ποδοσφαίρου και μπάσκετ, το ΦΕΚ της ΚΥΑ με τις προδιαγραφές του νέου συστήματος παρακολούθησης και εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων – Λυσάνδρου και Ρεντζιάς σε σύμπλευση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η υγιεινή διατροφή δεν αφορά μόνο την ποσότητα των τροφίμων που καταναλώνουμε, αλλά και την ποιότητα αυτών. Περιλαμβάνει μια ποικιλία τροφίμων, η ισορροπία των οποίων είναι καθοριστική για τη διατήρηση ενός υγιούς οργανισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos