Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέρασε σαν πρωταθλήτρια από την Πάρο η Ελλάς Σύρου

16 Ιανουαρίου 2023 16:48

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες η πρωτοπόρος Ελλάς Σύρου κέρδισε με 5-0 την ΑΕ Πάρου των χιλίων προβλημάτων, αποδεικνύοντας πως η διαφορά της με τις άλλες Κυκλαδίτικες ομάδες είναι μεγάλη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς, με αυτοπεποίθηση και μέχρι το 20’ είχαν πετύχει 3 γκολ καθαρίζοντας το παιχνίδι.

Με καλή φυσική κατάσταση έπαιρναν τις προσωπικές μονομαχίες στο κέντρο και με μπαλιές στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, έδιναν την ευκαιρία στους γρήγορους μεσοεπιθετικούς τους να δημιουργούν συνέχεια κινδύνους.

aop ella 02

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν ανίσχυροι και επιθετικά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλό.

Μόλις στο 2’ ο Ογκνιάνοφ, που ήταν ο κινητήριος μοχλός των νικητών, άνοιξε το σκορ με σουτ από πάσα του Μπακατσέλου, 1-0.

Στο 15’ λάθη στην άμυνα έδωσαν την ευκαιρία στον Ογκνιάνοφ να κλέψει και να σερβίρει στον Παράβαλο που με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 19’ ο Παράβαλος πάλι, που διακρίθηκε ιδιαίτερα, σημείωσε το 3-0 μετά από πάσα του Σταμούλη.

                Χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Παυλόπουλου στο 29’.

Στην επανάληψη οι ρυθμοί έπεσαν, όμως η Ελλάς εξακολουθούσε να κυριαρχεί και να μην κινδυνεύει στην άμυνα.

Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Παυλόπουλος, δεν γινόταν να μη σκοράρει, στο 55’ έκανε το 0-4 και στο 68’ έφυγε στο χώρο και με υπέροχο γωνιακό τελείωμα έγραψε το τελικό 5-0.

Διαιτήτευσαν οι Κουζούμης, Βακόνδιος και Γρυπάρης

Συνθέσεις

ΑΕ Πάρου

Βασιλάρης, Παπαδόπουλος, Δ. Κρητικός (78’ Τσόκα), Γκ. Λόκα(60’ Ραγκούσης), Μουράι, Γαβαλάς, Βασιλόπουλος(77’ Στεφανίδης), Κρ. Λόκα(46’ Παντελαίος), Εσάι, Στ. Κρητικός(46’ Μπερνικόλας), Βαθρακοκοίλης.

Ελλάς Σύρου

Παπαδόπουλος(46’ Μώττος), Λαλάς, Σταμούλης(65’ Πρίντεζης), Οικονομόπουλος, Κολλιάκος, Έντσεφ(35’ λ.τ Αργυρός), Ογκνάνοφ, Μπακατσέλος, Παυλόπουλος, Μανουδάκης(46’Νομικός), Παράβαλος(57’ Ρηγούτσος).  

aop ella 03

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα