300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

ΠΑΟΚ - Μπριζ 0-2: Ήττα και αποκλεισμός για τον «δικέφαλο»

19 Απριλίου 2024 00:38
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ - Μπριζ 0-2: Ήττα και αποκλεισμός για τον «δικέφαλο»

test2

test2

Πραγματοποιώντας μία έξοχη εμφάνιση, η Κλαμπ Μπριζ επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους «4» του UEFA Europa Conference League όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νίκι Χέινεν, που είχε κερδίσει με 1-0 στο «Γιαν Μπρεϊντέλ Στάντιον», ήταν ο Φεράν Ζουτγκλά που σκόραρε δις (33’, 45’), εξαφανίζοντας τις ελπίδες που είχαν οι «ασπρόμαυροι» να φτάσουν στον πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό της ιστορίας τους.

Μετά το πρώτο, αναγνωριστικό δεκάλεπτο οι Βέλγοι επέβαλλαν το ρυθμό τους, απειλώντας δις σε διάστημα επτά λεπτών: αρχικά στο 12’, όταν έπειτα από συνεργασία στα αριστερά, ο Μπιορν Μέγιερ έκανε το γύρισμα αλλά το πλασέ του αμαρκάριστου Ούγκο Φέτλεσεν από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Κι εν συνεχεία στο 18’, όταν ο Μίχαλ Σκόρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Ζουτγκλά στην κίνηση απέτυχε να βρει εστία.

Η τρίτη ευκαιρία ήταν και η... φαρμακερή. Πάλι από τα δεξιά, ο Κιριανί Σαμπέ έκανε ανενόχλητος το παράλληλο γύρισμα και ο Ζουτγκλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, προλαβαίνοντας τον εξερχόμενο Ντομινίκ Κοτάρσκι για το 0-1 στο 33’. Ο Κροάτης τερματοφύλακας έσωσε πάντως την εστία του με μια εξαιρετική δύσκολη και ενστικτώδη απόκρουση στο 40’, διώχνοντας την κοντινή κεφαλιά του Ζουτγκλά στο 40’ - οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν... βόλεϊ στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν μπορούσαν να ανακόψουν τις αντεπιθέσεις των Βέλγων και δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους. Η μεταβίβαση από την άμυνα έδωσε την ευκαιρία στον Σκόρας να σουτάρει, ο Κοτάρσκι απέκρουσε αλλά στην επαναφορά με βολέ ο Ζουτγκλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, αλλά στο VAR είχαν διαφορετική άποψη - 0-2 στο 45’. Με 1-10 τελικές προσπάθειες ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε διπλή αλλαγή, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του. Δεν άλλαξαν και πολλά... Ένα άστοχο σουτ του Κίριλ Ντεσπόντοφ στο 51’ ήταν η μοναδική, ουσιαστικά, απειλή για την εστία του Νορντίν Γιάκερς. Στην άλλη πλευρά, η ατομική ενέργεια και το διαγώνιο πλασέ του Αντόνιο Νούσα έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι.

Τάισον (83’) και Φίλιπ Ζίγκερναγκελ (84’) δοκίμασαν την τύχη τους, το ίδιο και ο Μέγιερ (88’) όμως τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε με τους Βέλγους να εξασφαλίζουν την πρόκριση με συνολικό σκορ 3-0 και παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών με τα οποία έφτασαν στη Θεσσαλονίκη. Στους «4», στις 2 Μαΐου, η Κλαμπ Μπριζ θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» ενώ στις 9 του ίδιου μήνα θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός στο «Γιαν Μπρεϊντέλ Στάντιον». Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, θα στραφεί αποκλειστικά και μόνο στις υποχρεώσεις του για τη Super League ευελπιστώντας να κατακτήσει τον τίτλο.

Διαιτητής: Νταβίντε Μάσα (Ιταλία)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ (56’ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ (71’ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μπράντον (46’ Σαμάτα).

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (Νίκι Χέιεν): Γιάκερς, Σαμπέ, Ορντόνεζ, Μπαλάντα, Σκόρας (87’ Τάλμπι), Μέγιερ, Φέτλεσεν (83’ Ζίγκερναγκελ), Φάνακεν, Ονιεντίκα, Νούσα (76’ Οντόι), Ζουτγκλά.

.cnn.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μπάμπης Κωστούλας: Χαρούμενος για το νέο του ξεκίνημα στη Μπράιτον - «Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος» (Βίντεο)
  • Στους καλύτερους 18χρονους του πλανήτη Καρέτσας και Κωστούλας σύμφωνα με την L'Equipe
  • Η Ελλάδα διέλυσε 4-0 τη Βουλγαρία με φανταστικό δεύτερο ημίχρονο - Δείτε τα γκολ
  • Ελλάδα- Σλοβακία 4-1: Φιλική τεσσάρα στο Παγκρήτιο (Βίντεο)
  • Τουρνουά Ποδοσφαίρου για Παιδιά 6-11 Ετών από τον Δήμο Πάρου
  • Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν - Ίντερ 5-0: Την διέλυσε και το σήκωσε στο Μόναχο
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Conference League: Ραντεβού με...
Κόνφερενς Λιγκ: Ο Ολυμπιακός π... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25
sigi ixthios

chora banner 300x250

cavo doro 22

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2021 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Νέες απίστευτες εικόνες από το κυκλοφοριακό χάος στο νησί (Βίντεο)

Πάρος: Νέες απίστευτες εικόνες από...

30 Ιουνίου 2025
Πάρος: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» από χιλιάδες ταξιδιώτες και οχήματα –Απίστευτο χαώδες μποτιλιάρισμα μετά το απαγορευτικό (Βίντεο)

Πάρος: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» από...

30 Ιουνίου 2025
Η εμπειρία από το Κ.Υ. Πάρου και το όνειρο τού Έλληνα χειρουργού του Χάρβαρντ που δεν άντεχε να χάνονται ζωές στην πατρίδα του

Η εμπειρία από το Κ.Υ. Πάρου και το...

01 Ιουλίου 2025

Τελευταία Νέα

Ως και 30.000 επιβάτες στο πρώτο βράδυ 24ωρης λειτουργίας του Μετρό – Ενθουσιασμός στους νέους (βίντεο)

Ως και 30.000 επιβάτες στο πρώτο βρ...

06 Ιουλίου 2025
Αντίπαρος - Στην καρδιά του νησιού: Το σπήλαιο που κόβει την ανάσα (βίντεο)

Αντίπαρος - Στην καρδιά του νησιού:...

06 Ιουλίου 2025
Θαλάσσια διακομιδή από το λιμάνι της Μυκόνου

Θαλάσσια διακομιδή από το λιμάνι τη...

06 Ιουλίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ