Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγρια επίθεση στη Συγγρού: Γνωστός πλαστικός χειρουργός ξυλοκόπησε 43χρονη οδηγό στη μέση του δρόμου (βίντεο) Κύριο

14 Οκτωβρίου 2025 11:43
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
  • ΣΥΓΓΡΟΥ
  • ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ
Άγρια επίθεση στη Συγγρού: Γνωστός πλαστικός χειρουργός ξυλοκόπησε 43χρονη οδηγό στη μέση του δρόμου (βίντεο)

test2

test2

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (14/10) στη λεωφόρο Συγγρού, όταν γνωστός πλαστικός χειρουργός επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα σε 43χρονη γυναίκα οδηγό, μετά από λογομαχία στον δρόμο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η γυναίκα κινούνταν με το όχημά της στη Συγγρού, όταν πίσω της βρισκόταν το αυτοκίνητο του γνωστού γιατρού. Εκείνος φέρεται να ενοχλήθηκε επειδή η 43χρονη κινούνταν με χαμηλότερη ταχύτητα και όπως περιγράφει η ίδια άρχισε να της κορνάρει επίμονα, να ανάβει και να σβήνει τα φώτα και να τη βρίζει.

Σε έξαλλη κατάσταση, ο πλαστικός χειρουργός φέρεται να προσπέρασε το αυτοκίνητό της, να το ακινητοποίησε και να κατέβηκε έξω.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος, την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να τη χτυπά με μανία μέσα στο αυτοκίνητό της. Από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, διακρίνεται ότι της λείπει τούφα μαλλιών, ενώ η ίδια έχει εμφανή σημάδια στο κεφάλι.

Ο γιατρός συνελήφθη από την αστυνομία και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Καταγγέλουσα: "Φανταστείτε από την βία που άσκησε αυτός ο άνθρωπος στο κεφάλι μου, έχουν κοπεί τα μαλλιά μου από τη δεξιά πλευρά".

Η 43χρονη γυναίκα, εμφανώς σοκαρισμένη, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και περιέγραψε με τρεμάμενη φωνή τη φρίκη που έζησε:

«Ήμουν στον δρόμο και είχα φύγει να πάω σπίτι. Πήγαινα με 60, όσο είναι το όριο. Μου κορνάριζε από πίσω, άναβε και έσβηνε τα φώτα, έβριζε… Είχα ταραχτεί. Στο τέλος μού έκλεισε τον δρόμο. Με έπιασε από τα μαλλιά, ήθελε να με βγάλει έξω, να με σκοτώσει. Έχουν κοπεί τα μαλλιά μου από τη δεξιά πλευρά. Μου χτύπησε το κεφάλι στο τιμόνι. Οι περαστικοί σταμάτησαν, κι ένα παλικάρι του είπε “τι κάνεις;” κι εκείνος απάντησε “και λίγα της κάνω”. Είμαι σοκαρισμένη, δεν περίμενα ότι θα το ζήσω αυτό. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να οδηγήσω ξανά. Φοβάμαι πάρα πολύ».

Η γυναίκα πρόσθεσε ότι ακόμη και στο αστυνομικό τμήμα αισθάνθηκε φόβο, καθώς βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον άνδρα που τη χτύπησε: «Φοβήθηκα ακόμα και εκεί. Είναι γνωστός πλαστικός και υποτίθεται ότι βοηθάει τον κόσμο. Αυτός ο άνδρας με χτύπησε σαν να ήμουν εχθρός του».

Φωτογραφία Eurokinissi

newsbomb.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Σπέτσες: Άγριος ξυλοδαρμός σε βάρος 18χρονου για τα... μάτια μιας κοπέλας
  • Ξυλοδαρμός άνδρα αραβικής καταγωγής στην Ακρόπολη: Τα σενάρια και η απόπειρα κλοπής (βίντεο)
  • Ξυλοδαρμός υπαλλήλου Δήμου Αθηναίων: Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες - Τι λένε ο δήμαρχος και το θύμα (βίντεο)
  • Τουρκία: Άγριος ξυλοδαρμός τουρίστα που αρνήθηκε να πληρώσει ξαπλώστρα σε παραλία (βίντεο)
  • Το «θηρίο» της Συγγρού & ο mr. Manessis Travel
  • Ξυλοδαρμός γυναίκας για το πάρκινγκ - Πατέρας θύματος: «Μου έκοψε το δεξί αυτί με μπουκάλι» (βίντεο)