Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέχρι 18 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για κατ' εξαίρεση μετεγγραφή / μετακίνηση φοιτητών

13 Νοεμβρίου 2025 20:20
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
  • ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Μέχρι 18 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για κατ' εξαίρεση μετεγγραφή / μετακίνηση φοιτητών

test2

test2

skandalis77

Newsroom (2) Newsroom (2)

Από σήμερα, Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, έως και την Τρίτη 18 Νοεμβρίου θα μπορούν όσοι φοιτητές εμπίπτουν στις κατηγορίες σοβαρών και τεκμηριωμένα εξαιρετικά περιπτώσεων, να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση κατ' εξαίρεση μετεγγραφής / μετακίνησης.

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τους φοιτητές αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ειδική εφαρμογή: https://transfer.it.minedu.gov.gr (κατ' εξαίρεση μετεγγραφές) ή μέσω του αντίστοιχου υπερσυνδέσμου στην κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια (username και password) που τους έχουν αποδοθεί για σύνδεση σε Ακαδημαϊκές Υπηρεσίες, οι οποίες χρησιμοποιούν την Υποδομή Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης του ΕΔΥΤΕ (πχ Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, Εύδοξος, κτλ).

Στην ειδική εφαρμογή είναι διαθέσιμες οι οδηγίες χρήσης σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης και των σχετικών δικαιολογητικών που τεκμηριώνουν τις ιδιαίτερα σοβαρές και εξαιρετικές περιπτώσεις.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Υπουργείο Παιδείας: Τι ισχύει για τις ιερές εικόνες στα δικαστήρια και το μάθημα Ηθικής στα σχολεία
  • Πώς 400.000 απόφοιτοι ΤΕΙ θα αποκτήσουν ισότιμα πτυχία με τα αντίστοιχα πανεπιστημιακά τμήματα
  • Συνάντηση της Δώρας Σαρρή-Παπακυρίλλου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας
  • Τέλος από αύριο οι «αιώνιοι φοιτητές»: Ο αριθμός των διαγραφών μπορεί να ξεπεράσει τις 220.000 -Ρυθμίσεις και εξαιρέσεις
  • «Αιώνιοι» φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
  • Υπουργείο Παιδείας - Νέο νομοσχέδιο: Έως 10 χρόνια κάθειρξη για επιθέσεις σε Πανεπιστήμια