Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απίστευτο τροχαίο στην Πάτρα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός… βρέθηκε σε τρύπα κάτω από το όχημα (βίντεο)

29 Δεκεμβρίου 2025 19:59
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΤΡΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΟ
  • ΤΑΒΕΡΝΑ
Απίστευτο τροχαίο στην Πάτρα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός… βρέθηκε σε τρύπα κάτω από το όχημα (βίντεο)

test2

skandalis77

Newsroom (1) Newsroom (1)

Απίστευτο τροχαίο στην Περιβόλα Πατρών. Οδηγός αγροτικού έχασε τον έλεγχο και αυτό βγήκε από τον δρόμο και μπήκε μέσα σε ένα κατάστημα εστίασης που λειτουργεί στην περιοχή.

Δεν είχε τραυματιστεί και προσπάθησε να βγει από την πόρτα του συνοδηγού. Άνοιξε την πόρτα, όμως δεν πρόσεξε ότι στο σημείο εκτελείτο έργο και ακριβώς κάτω από το αμάξι του υπήρχε όρυγμα!

{https://youtu.be/S90XDLDhxls}

Όταν προσπάθησε να κατέβει, εν μέσω σοκ από το τροχαίο… βρέθηκε στο κενό και έπεσε μέσα στη μεγάλη τρύπα!

Εγκλωβίστηκε κάτω από το αυτοκίνητό του. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία. Τελικά απεγκλωβίστηκε με την συνδρομή περαστικών. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γιατί είχε τραυματιστεί από την πτώση του μέσα στο όρυγμα. Έρευνες διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

agrotiko patra

flamis.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Θάνατος 4χρονου στην Πάτρα: Θείος και παιδί έπεσαν αγκαλιά από ύψος δύο μέτρων – Πώς συνέβη η τραγωδία (βίντεο)
  • Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο ασυνείδητος οδηγός που “θέρισε” την “ηρωίδα γιαγιά” (βίντεο)
  • Τραγωδία στην Πάτρα: Μηχανή παρέσυρε 86χρονη και ένα 8χρονο κορίτσι - Νεκρή η γυναίκα (βίντεο)
  • Νάξος: Εβραίοι κατήγγειλαν στην Daily Mail ταβέρνα για αφίσα υπέρ της Παλαιστίνης - H απάντηση του μαγαζιού (βίντεο)
  • Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα για εμπρησμό από πρόθεση
  • Πάτρα: Αυτοί είναι οι νεαροί που συνελήφθησαν για τη φωτιά - Αδ. Γεωργιάδης: Η παραδειγματική τιμωρία των εμπρηστών είναι η μόνη λύση