Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και τα δύο στελέχη της Βιολάντα μέχρι να συμπληρωθεί η δικογραφία Κύριο

28 Ιανουαρίου 2026 19:04
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΒΙΟΛΑΝΤΑ
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
Ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και τα δύο στελέχη της Βιολάντα μέχρι να συμπληρωθεί η δικογραφία

test2

skandalis77

Newsroom (1) Newsroom (1)

Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ιδιοκτήτη και τα δύο στελέχη της βιομηχανίας καθώς ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα

Μετά από τέσσερις ώρες ενώπιον του εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης της βιομηχανίας Βιολάντα και τα δύο στελέχη της εταιρείας που είχαν συλληφθεί για την έκρηξη στο εργοστάσιο αφέθησαν ελεύθεροι καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα η οποία βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο και δεν έχουν ενταχθεί σε αυτή πραγματογνωμοσύνες από όλες τις πλευρές.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, όταν ο εισαγγελέας έχει τη δικογραφία πλήρη στα χέρια του θα πάρει αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

protothema.gr

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πόρισμα-σοκ της Πυροσβεστικής για τη Βιολάντα: Η πολύμηνη διαρροή και ο σπινθήρας που τίναξε το εργοστάσιο στον αέρα (Βίντεο)
  • «Βιολάντα»: Στο υπέδαφος η διαρροή προπανίου που προκάλεσε την έκρηξη στο εργοστάσιο (βίντεο)
  • Βιολάντα: Μισθός μέχρι τη σύνταξη και επίδομα στα παιδιά για τις οικογένειες των θυμάτων που σκοτώθηκαν στην έκρηξη (Βίντεο)
  • Βιολάντα: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης για την πολύνεκρη τραγωδία – Οι βαριές κατηγορίες
  • Τραγωδία στο εργοστάσιο Βιολάντα: Βρέθηκε η πέμπτη σορός εργαζόμενης που αγνοούνταν (Βίντεο)
  • Τέσσερις εργαζόμενες νεκρές από τη μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο «Βιολάντα» - Αντιδ. Πολιτικής Προστασίας: «Αναζητείται η σορός της πέμπτης εργαζόμενης» (βίντεο)