Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων έξω από το υπουργείο Εργασίας

06 Σεπτεμβρίου 2016 15:34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων έξω από το υπουργείο Εργασίας

test2

test2

Την επιστροφή των χρημάτων που έχουν περικοπεί από τις συντάξεις τους ζήτησαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας, συνταξιούχοι του ΙΚΑ.


Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συνταξιούχων του ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης δήλωσε ότι οι παρευρισκόμενοι διεκδικούν δουλεμένα χρήματα, βγαλμένα «με το αίμα της καρδιάς μας». «Δεν είναι μόνο οι επικουρικές αλλά όλα όσα μας έχουν περικόψει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο, η οποία μετά τη συνάντηση τόνισε, ότι ο υπουργός αυτό που τους είπε, είναι ότι «απλά εφάρμοσε το νόμο».

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με κάλεσμα για συνέχιση του αγώνα με επίκεντρο το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στη ΔΕΘ.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet