Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται νηστίσιμο τυρί με ίχνη… γάλακτος

29 Μαρτίου 2019 16:27
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΦΕΤ: Ανακαλείται νηστίσιμο τυρί με ίχνη… γάλακτος

test2

test2

Νηστίσιμο τυρί ανακαλεί ο ΕΦΕΤ καθώς στο προϊόν βρέθηκε γάλα! Δείτε για ποιο προϊόν πρόκειται.

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο διερεύνησης επώνυμης καταγγελίας διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Νηστίσιμο, ιδανικό για vegan», το οποίο βρέθηκε ύστερα από σχετική ανάλυση της Α’ Χημικής Υπηρεσίας Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους να περιέχει γάλα. Το γάλα έστω και σε ίχνη συνιστά αλλεργιογόνο παράγοντα και μπορεί να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτό.

Πρόκειται για το προϊόν: «Νηστίσιμο, ιδανικό για vegan», Ελληνικής Προέλευσης σε συσκευασία προστατευμένης ατμόσφαιρας των 200g, κομμένο σε φέτες, με κωδικό παραγωγής Lot: 70058.162.65, ημερομηνία παραγωγής: 22/11/2018, ημερομηνία συσκευασίας: 06/03/2019 και ημερομηνία ανάλωσης: 21/08/2019, το οποίο διακινείται από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΔ. ΜΠΡΕΖΑ Ο.Ε. – ΤΥΡΝΑΒΟΣ.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί την εν λόγω παρτίδα εφόσον έχουν ευαισθησία στο γάλα να μην το καταναλώσουν.

newsit.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet